Torna el Torneig 3×3 Groguet!
Torna el Torneig 3×3 Groguet!

Aquest divertit torneig celebrarà la seua primera jornada aquest diumenge en la Fan Zone de l’Estadio de la Cerámica

Torna el Torneig 3×3 Groguet! El Mislata UF, CD Oliver i Benicarló BF obriran el teló d’aquesta divertida competició que arranca aquest diumenge, a partir de les 14.15 hores, en la Fan Zone de l’Estadio de la Cerámica.

Després de la històrica i inoblidable Copa Endavant 3×3 que va visitar els diferents municipis de la província, el Villarreal celebrarà aquesta temporada un torneig entre els clubs convinguts i els millors equips provincials durant les prèvies dels partits que se celebren en l’Estadio de la Cerámica. Com és habitual, la competició es jugarà en les categories benjamí i prebenjamí.

Els participants s’emportaran una samarreta commemorativa del torneig, un pack de benvinguda i una entrada per al partit del Submarí, mentre que els guanyadors, a més, rebran una medalla commemorativa i saltaran al terreny de joc per a fer-se una fotografia amb l’onze inicial del Villarreal CF.

La gran final del Torneig 3×3 Groguet (data i hora per confirmar) enfrontarà als equips vencedors de cada jornada. La final de les finals se celebrarà sobre la gespa de l’Estadio de la Cerámica durant el descans d’un dels últims partits que disputarà el Villarreal CF com a local. Els guanyadors d’aquesta gran final s’emportaran el valuós premi d’un viatge exclusiu amb el primer equip (desplaçament, hotel i entrada) per a tots els membres de l’equip, així com per a un acompanyant de cadascun d’ells.

Yeremy y Capoue han jugado al 3×3 con un grupo de jóvenes talentos groguets
Compartir.