“Toca recuperar-se com més prompte millor”
“Toca recuperar-se com més prompte millor”

ACF FOTOGRAFÍA

 

El capità del Villarreal creu que el Submarí tornarà a recuperar el seu bon joc

Cap endavant. Només havia acabat el partit enfront del Valencia i el capità del Submarí, Bruno Soriano, va destacar que l’equip ja solament podia preocupar-se del seu pròxim partit, en el qual el Villarreal visita al Getafe (dijous, 20.00 hores, Coliseum Alfonso Pérez): “Haguera sigut un pas molt important aconseguir els tres punts davant el Valencia, però no hem tingut la sort que esperàvem. Ara toca alçar-se com més prompte millor i pensar en el pròxim partit enfront del Getafe. Aconseguir els tres punts a Madrid faria que recuperàrem la moral. Volem lluitar per estar a dalt i per a açò hem de seguir treballant”.

El migcampista d’Artana va fer balanç positiu de la derrota i va destacar que és a partir d’ara quan l’equip ha de donar el millor de si mateix. “El més important ara és recuperar-se anímicament de la derrota i seguir millorant de cara al tram final de la temporada. Ara ve el tram de Lliga en el qual hem d’estar més concentrats i el primer partit és el del Getafe. Sumar els tres punts en cada partit que ens queda és l’objectiu principal. Cal seguir sumant”.

El migcampista groc va explicar que malgrat la il·lusió amb que l’equip havia viatjat a Mestalla, l’equip es va veure obligat a tornar de buit. “Teníem la il·lusió de guanyar al Valencia i aconseguir un resultat important. Sabíem que seria un partit molt competit, però esperàvem haver-hi aconseguit més enfront d’un rival que no ens ha generat perill en joc. Solament ho han aconseguit a pilota parada i la derrota és amarga, però ara solament ens queda seguir avant”.

 

 

Compartir.