“Tinc molt respecte al Levante”
“Tinc molt respecte al Levante”
||||||

Unai Emery va ressaltar la dificultat del partit davant els granotas i l’arribada del moment clau de la temporada

L’entrenador del Villarreal, Unai Emery, va comparéixer davant els mitjans per a analitzar el que serà la jornada 30 de LaLiga en la qual el Submarí visitarà el Ciutat de València (dissabte, 16.15 hores). El tècnic d’Hondarribia va destacar la importància de gestionar bé el grup en aquest últim tram de la campanya, el partit davant el Levante i el suport de l’afició. Aquestes són les declaracions més importants de l’entrenador del Villarreal:

Aturada de seleccions

“Tens més temps per a preparar el partit, però alhora no tens a tot el grup. El missatge col·lectiu l’hem llançat hui. Tots venen amb les seues circumstàncies emocionals i cal tornar a enfocar-los. El grup que és ací està més centrat. Hui hem tingut xarrada col·lectiva per a tornar a enfocar-nos, per a veure el que volem i el que ens falta”.

Partit vital davant el Levante

“Demà és un partit bonic, estic esperant que arribe per a veure com juguem i veure si estem encertats. Volem ser un equip que jugue amb molta personalitat i ser capaces de subjectar al Levante. Ells tenen la seua oportunitat de mantindre’s. Tenen bon equip, han fet bons fitxatges com Mustafi o Martín Càceres. També tenen bons futbolistes com Roger o Morales. És un equip que m’agrada i tinc molt respecte al Levante”.

600 aficionats ‘groguets’ en el Ciutat de València

“Sempre ajuda que l’afició estiga amb l’equip perquè els jugadors senten el suport. M’agrada que l’afició vinga, jo també assumisc una certa responsabilitat que ells se senten orgullosos a nivell de joc i una predisposició en el camp. Estic molt agraït de l’esforç pel desplaçament. Així, l’afició també ens envia un missatge que estan amb ganes de viure aquests moments clau amb el Villarreal, no sols l’eliminatòria de Champions, sinó també en LaLiga”.

Últim tram de la temporada

“Falten partits d’alt nivell i molta exigència. A mi m’agrada reptar-nos i veure fins on podem arribar. Tenim un vestuari molt professional i molt conscient que estem en un moment determinant, saben que el que estem aconseguint el Champions té un reconeixement, però que LaLiga és és la via principal per a aconseguir els objectius”.

Pots consultar la roda de premsa completa d’Unai Emery clicant en la imatge de la notícia.

Compartir.