“Tinc il·lusió per debutar en Primera”
“Tinc il·lusió per debutar en Primera”

ACF FOTOGRAFÍA

Gerard Moreno, que ha jugat en Tercera i les dues categories de Segona, espera el seu moment

El davanter del Villarreal, Gerard Moreno, va explicar que espera amb entusiasme poder debutar –i marcar- en Primera Divisió, l’últim graó abans d’haver passat per Tercera, Segona B i Segona Divisió A. “La meua il·lusió és poder debutar en Primera Divisió. Sempre he dit que era el meu somni des de petitó i a poc a poc s’ha anat fent realitat. Ara, espere que em puga arribar l’oportunitat. Sóc un jugador jove i crec que he d’encara he de treballar molt, però sempre treballes amb un objectiu. Al club i al tècnic només els puc agrair que em tinguen tanta confiança i apostaren per mi des del primer moment. Des que va arribar el tècnic sempre m’han demostrat molta confiança i açò fa les coses molt més fàcil per a un jugador. El partit del Celtic de Glasgow em va venir bé, vaig poder jugar 90 minuts i a més vaig tenir la sort de poder marcar en la segona part i és alguna cosa que em va donar confiança”.

A més, el barceloní va reconèixer estar llest per a la marató de partits que els grocs començaran el diumenge davant el Granada (Estadi Nou Los Cármenes, 21.00 hores) i en el qual disputaran sis xocs en amb prou faenes quinze dies. “Arriben molts partits i tots estem preparats, jo per la meua banda estic preparat, amb ganes de poder ajudar i de fer les coses tan bé com siga possible si m’arriba l’oportunitat. Són molts partits i espere que puga tenir alguna opció de poder jugar, jo intentaré aprofitar les opcions que em puguen arribar i estic preparat per a afrontar-ho de la millor manera possible. No hem tingut sort amb les lesions, són bastants baixes i de jugadors importants. Tant de bo es recuperen prompte ja que fan falta, però mentre no estiguen intentarem que aqueixes baixes no es noten”.

Quant a l’imminent compromís enfront dels andalusos, el punta del Submarí és conscient del bon estat de forma del Granada. “El partit a Granada sabem que serà molt complicat, és un bon equip i que està jugant a un bon nivell. Va a ser un partit molt dur i haurem d’estar al màxim nivell si volem traure alguna cosa. És un partit que ens va a exigir molt, hem d’estar forts i seguir en la línia que hem mostrat en altres partits anteriors”.

{mp4remote}https://www.villarrealcf.es/media/com_webplayer/RPgerard110914_web.mp4{/mp4remote}
Compartir.