“Tenim moltes ganes de començar”
“Tenim moltes ganes de començar”
||||||

Unai Emery veu a l’equip molt il·lusionat de cara a l’inici de temporada davant el Huesca

Nova temporada. Màxima il·lusió. L’entrenador del Villarreal CF, Unai Emery, ha assegurat que l’equip està preparat i il·lusionat per a afrontar el partit d’aquest diumenge davant el Huesca (18.30 hores) a l’Estadi de la Ceràmica: “Estic content amb el compromís dels jugadors. Tenim ganes de donar la nostra millor versió tant individual com col·lectivament. Volem oferir el millor. Tenim moltes ganes de començar”.

Per a Unai Emery, el repte serà complicat tenint en compte la bona línia del Huesca en la recta final de la temporada passada: “El partit serà molt complicat per la inèrcia que porta un acabat d’ascendir com el Huesca. Jugarem el partit amb molt de respecte perquè serà difícil. Ells se senten amb seguretat. Si segueixen en aquesta línia, serà un partit molt exigent”.

Una de les claus serà ser protagonistes amb la pilota sense perdre l’equilibri defensiu. “Hem de buscar l’equilibri per a guanyar. Vull que l’equip transmeta que va cap avant. La meua idea sempre és crear un equip ofensiu. Hem de procurar ser protagonistes amb la pilota, encara que demà l’objectiu és estar més compactes defensivament que en pretemporada”, va analitzar el tècnic basc.

Per a finalitzar, el preparador groc es mostra ambiciós de cara a aquesta temporada: “Tenim objectius a llarg, mitjà i curt termini. Jugarem tres competicions molt il·lusionants i donarem el màxim en cadascuna d’elles. El plantejament és aconseguir els tres primers punts. Anirem partit a partit. Les expectatives són boniques i il·lusionants”.

Compartir.