Taules a Buñol (0-0)

El Villarreal B empata davant l’Atlètic Llevant en un partit molt igualat

Màxima igualtat i repartiment de punts. El Villarreal B va empatar sense gols en la seua visita a l’Atlético Levante en un partit molt disputat. Álex Millán va tindre les millors ocasions per al filial groc, mentre que Marc Vidal també va ser protagonista amb una gran parada a xut del exgroguet Pablo Íñiguez.

Miguel Álvarez va dissenyar un onze titular molt semblant al qual va aconseguir la victòria en el seu últim compromís davant la Peña Deportiva. Els llocs de Filip Jorgensen (estava amb el primer equip) i de Copete (sanció) van ser ocupats per Marc Vidal i Pereiro, respectivament. La resta d’homes van ser els mateixos que van iniciar el duel davant el conjunt eivissenc.

El partit va ser molt disputat des de l’inici. La primera gran oportunitat va ser per al filial levantinista. El exgroguet Pablo Íñiguez va rematar a boca de canó i Marc Vidal va realitzar una gran parada per a mantindre el 0-0 en el marcador (m. 11).

La millor per al Villarreal B en aquesta primera part va ser una cabotada d’Álex Millán que va acabar estavellant-se en el travesser (m. 23). El davanter aragonés va ser un perill constant per a la porteria defensada per Picón.

Precisament el porter granota va evitar de nou el gol de Millán en l’inici del segon acte. El capità groc va disparar des de la frontal i va obligar a Picón a realitzar una gran parada.

La segona part també va ser molt igualada. Ja en els últims minuts Juan Carlos Arana va poder marcar per al filial groc, però el marcador no es mouria.

El pròxim partit del Villarreal B serà contra La Nucia en el Mini Estadi (dissabte, 18.00 hores). Aquest xoc podrà veure’s en directe a través de Villarreal CF Live.

Atlético Levante: Picón; Peña, Toni Herrero, Villalón, Joan (Granados, m. 88), Giorgi, Blesa, Ferni, Pablo Íñiguez, Sevikyan (Alfredo, m. 75) i Soberón (Cantero, m. 70).

Villarreal B: Marc Vidal; Maxi Villa, Vadik, Pereiro, Dani Tasende; Agüero (Hassan, m. 70), Ros, Lozano (Pacheco, m. 81), Carlo Adriano; Ahn (Narro, m. 55) i Álex Millán (Arana, m. 81).

Àrbitre: Alemán Pérez (Las Palmas). Groga al local Giorgi; així com als visitants Lozano, Maxi Villa i Álex Millán.

Camp: Ciutat Esportiva de Buñol.