skip to content
Subsidi per abonats jubilats i pensionistes
Subsidi per abonats jubilats i pensionistes

HOYOYO

El Villarreal es farà càrrec del descompte de 30 € que el Ajuntament de Vila-real oferia i ho amplia a tots els abonaments d’aquesta categoria

El Villarreal CF ha decidit assumir de forma íntegra l’import del subsidi que el Ajuntament de Vila-real oferia als abonats jubilats i pensionistes de la localitat i que ascendia a 30 euros per abonament, per la qual cosa des d’ara serà el club el que realitze aquest descompte. A més, el club també decidit fer extensible aquest descompte a tots els abonats jubilats i pensionistes. 

El descompte de 30 euros s’aplicarà directament a l’hora de retirar l’abonament, per la qual cosa cada jubilat o pensionista haurà d’acreditar la seva condició al moment de retirar la seva passada. A més, aquesta iniciativa cobreix tant renovacions com a noves altes. 

Per la seua banda, la regidora d’Esports de Vila-real, Silvia Gallén, ha comunicat en roda de premsa que la partida prevista inicialment a aquesta comesa, que era de 54.000 euros en total, es destinarà de forma íntegra a ajudes a l’esport.

Compartir.