skip to content
Soporte Vital Band, preparat per a donar espectacle
Soporte Vital Band, preparat per a donar espectacle

El grup vila-realenc actuarà, a partir de les 12.45 hores, en la qual serà l’últim concert abans de la gran final

Soporte Vital Band completarà este diumenge, a partir de les 12.45 hores, l’última actuació de Groc Talent abans de la gran final. El grup vila-realenc donarà espectacle i amenitzarà la prèvia del partit davant el Granada CF.

Soporte Vital és una banda de rock-pop vila-reanca formada per quatre membres: Guillermo Cabanes (veu i guitarra), Juan Antonio Bertolín (baix), José Luis Miguel (teclats) i Juanvi Miguel (bateria).

Constituïda en 1982, la banda castellonenca compta amb una dilatada experiència en l’escena musical castellonenca. Va ser una banda capdavantera a nivell provincial durant la dècada dels 80, en les quals van publicar diferents temes abans de dissoldre’s el grup en 1988. Més de 30 anys després, Soporte Vital Band va tornar als escenaris. En 2019, la banda es va reagrupar per a actuar en alguns dels punts més destacats de la província de Castelló.

L’última cita abans de la final

L’actuació de Soporte Vital Band serà l’última jornada de Groc Talent. El concurs musical del Vila-real celebrarà la seua gran final el diumenge 17 de març en la prèvia del partit enfront del Valencia CF. Eixe dia, en la fan zone, tocaran els tres grups que hagen rebut més vots davant un jurat professional, que decidirà quina banda tindrà l’oportunitat de formar part del cartell del SanSan Festival 2024.

Compartir.