skip to content
“Són tres punts claus per a aconseguir l’objectiu”
“Són tres punts claus per a aconseguir l’objectiu”

ACF FOTOGRAFÍA

Marcelino destaca la necessitat de guanyar a Las Palmas per a mantenir-se en la zona privilegiada

L’entrenador del Villarreal, Marcelino García Toral, va destacar hui en la roda de premsa prèvia al xoc de demà enfront de Las Palmas (El Madrigal, 18.15 hores) que la victòria davant el conjunt insular és importantíssima per a aconseguir l’objectiu, més encara quan el calendari que espera als grocs en les pròxim és molt intens. “Són tres punts molt, molt importants, queden cinc partits a casa. I són claus per a aconseguir l’objectiu. Qualsevol victòria que aconseguim serà un pas endavant per a mantenir el quart lloc i acostar-nos al tercer. El partit de Las Palmas serà difícil perquè tots els partits ho són. Els equips d’a dalt estan guanyant de forma molt apurada als equips d’a baix i si açò li succeeix al Madrid o al Barça, més a nosaltres”.

A més, el tècnic també va posar l’accent en el potencial del rival, un equip que ha millorat notablement en els últims mesos. “Las Palmas juga molt bé a futbol. Té una bona dinàmica de resultats, va estar a prop contra Sevilla i Barça, i cal respectar-los al màxim. Hi ha moltes diferències pel que fa a l’anada. Nosaltres no tenim jugadors lesionats i ells han anat evolucionant para ben. Serà un partit que s’assemblarà molt poc al que vam veure en la primera volta”.

Per al preparador del Submarí, el suport de la graderia serà fonamental, sobretot en aquest atapeït últim tram de Lliga. “El que ens serveix ara és guanyar i és molt important el suport del públic, en les circumstàncies que passem dificultat, perquè estem en una situació on no pensàvem molt però gràcies a l’extraordinari treball se’ns dóna l’oportunitat i hem d’intentar-ho aprofitar-la”. 

Finalment, Marcelino també va reconèixer que hi haurà canvis, ja que l’equip necessita rodar davant l’acumulació de partits que se li ve damunt. “Tenim disponibles als mateixos jugadors que per al partit de Vigo, ni altes ni baixes. Hi haurà bastants canvis. Ho hem planificat d’aquesta manera. Cal tenir en compte el que portem acumulat i el que ens espera a partir del dijous. Aquests partits previs hem anat rotant allò que consideràvem per a arribar tan bé com siga possible”.

Compartir.