Sigues llegenda amb el Campus Marcos Senna
Sigues llegenda amb el Campus Marcos Senna
VILLARREAL CF||||

L’esdeveniment esportiu es celebrarà a Puigcerdà del 30 de juny al 4 de juliol

Si vols convertir-te en llegenda, inscriu-te al campus de futbol Marcos Senna, que obrirà aquest estiu les seues portes per primera vegada. L’esdeveniment esportiu, que compta amb 100 places, es desenvoluparà a Puigcerdà del 30 de juny al 4 de juliol a les instal·lacions esportives de ‘La Cerdanya’.

Els jugadors arribats de tots els llocs del territori nacional i internacional podran gaudir d’una estada interna de cinc dies repleta d’activitats per tal d’estimular el treball en equip i la cooperació, així com créixer en valors tant esportius com humans.

El campus inclou per només 325 euros l’allotjament en règim de pensió completa, dues equipacions del Villarreal CF, cobertura mèdica i una Masterclass dirigida per Marcos Senna, ambaixador del Villarreal CF, de LaLiga i de la selecció espanyola de futbol.

Aquesta inoblidable experiència esportiva desenvolupa un programa formatiu d’intens futbol sota les directrius dels propis entrenadors de la Cantera Grogueta, així com baix els paràmetres de la metodologia d’entrenament. Al campus es potenciarà especialment la figura del porter com a perfil d’especialista en el joc, realitzant un cicle de treball específic diari, i fins i tot, com a principal novetat, es durà a terme un clínic sobre posicionament tàctic i un altre sobre llançament de faltes.

A més, els que aconseguisquen, durant l’evolució dels campus, demostrar tot el seu potencial sobre el terreny de joc, tindran la possibilitat de ser seleccionats per participar en els Tornejos Internacionals que organitza el Villarreal CF amb la seua empresa col·laboradora Endeka Sports.

Com a colofó, el campus comptarà amb una festa de clausura per al record en què es durà a terme el lliurament dels diplomes acreditatius i personalitzats. Si tens entre 4 i 17 anys, encara estas a temps d’apuntar-te al Campus Marcos Senna omplint aquest formulari. No esperes més i reserva la teua plaça! Podràs aprendre a competir divertint-te amb la pilota com a eina de treball.

Tens la possibilitat de viure una experiència única per tan sols 325 euros o, fins i tot, incloure el transport amb autobús de Vila-real fins a Puigcerdà per tan sols 90 euros (45€ cada trajecte, podent contractar-se per separat tant l’anada com la volta). Més informació als telèfons 937 173 804 o 646 665 851.

A més, pots complementar la teua estada amb la variant del primer torn del Campus Pro

Compartir.