Set anys i un gran futur per davant
Set anys i un gran futur per davant

ACF FOTOGRAFÍA

Sergio Asenjo cumpleix set anys en Primera: “Estic en el millor moment de la meua carrera” 

Sergio Asenjo està de celebració. El porter compleix avui set anys des del seu debut en Primera Divisió, curiosament en un partit que va enfrontar al Reial Valladolid i al Villarreal en l’estadi José Zorrilla el 2 de desembre del 2007. Des de llavors ha jugat un total de 10.420 minuts repartits en 118 partits. Va debutar amb el Reial Valladolid, va passar per l’Atlètic de Madrid i el Màlaga, però amb l’equip que més partits ha disputat en la màxima categoria del futbol espanyol ha sigut amb el Submarí (48). I açò que solament porta dues temporades en el club.

Asenjo recorda amb afecte aquell partit del debut entre el Valladolid i el Villarreal: “És un orgull portar tants anys en la màxima categoria perquè solament tinc 25 anys. M’acorde d’aquell dia del debut. Vam guanyar 2-0 en el Zorrilla. Em vaig assabentar la nit anterior que anava a jugar i no era comú perquè solament tenía 18 anys. Va ser un moment especial. Aquell Villarreal era fantàstic i ho recorde amb molta il·lusió. Va ser un moment clau en la meua vida”.

El ‘1’ del Submarí se sent important en el Villarreal i açò es nota en el seu espectacular rendiment sobre el terreny de joc. “A Valladolid vaig començar a jugar en la jornada 14 més o menys i en la següent temporada em vaig lesionar. Ací estic jugant diumenge després de diumenge i espere que seguisca així molts anys. Tant de bo siga important per a aquest Villarreal”, va assegurar.

Per a Asenjo la confiança que han dipositat en ell ha sigut clau en el seu rendiment: “Quan et donen aqueixa confiança que necessites es plasma en el camp. Necessitava aqueixa tranquil·litat i crec que s’està veient el millor Sergio Asenjo. Estic en el millor moment de la meua carrera i sobretot amb un marge de millora molt gran”.

Malgrat estar satisfet amb el seu rendiment, Asenjo es mostra ambiciós de cara al futur: “Amb 25 anys encara es pot millorar molt. El del porter és un lloc molt especial. Cal anar millorant segons va canviant el futbol perquè les pilotes cada vegada són més complicats per als porters”.

Asenjo va tornar a tirar el ‘forrellat’ a la seua porteria davant el Còrdova (0-2) diumenge passat després de set partits consecutius, entre Lliga i Europa League, encaixant. Per açò, el palentino es va mostrar molt orgullós del treball de tots els seus companys: “Mantenir la porteria a zero és important per als porters. Encara que l’equip guanye si reps algun gol no et vas del tot content. No encaixar i sentir una altra vegada aqueixa seguretat defensiva que va mostrar l’equip contra el Còrdova va ser tremend. Cal seguir així perquè és el que ens ha donat els resultats”.

Finalment, Asenjo va analitzar el pròxim compromís de Copa del Rei contra el Cadis en l’estadi Ramón de Carranza (dijous, 20.00 hores): “Anem a un camp preciós per a jugar davant un clàssic del futbol espanyol. No va a ser res fàcil i haurem de posar tota l’atenció en aquest partit perquè no podem fallar. Cada partit és un món”.

 

{mp4remote}https://www.villarrealcf.es/media/com_webplayer/RPasenjo2dic14_web.mp4{/mp4remote}
Compartir.