Placeholder canvas
“Si puntuem ens donaria molta confiança”
“Si puntuem ens donaria molta confiança”
||||

Sara Monforte ha destacat que el Villarreal Femení haurà de ser molt competitiu per a superar al Deportivo Alavés (dissabte, 12.00h)

L’entrenadora del Villarreal Femení, Sara Monforte, va comparéixer davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit que enfrontarà al conjunt groc enfront del Deportivo Alavés, corresponent a la jornada 4 de la Liga F. El partit tindrà lloc el dissabte 1 d’octubre, a partir de les 12.00 hores, a la Ciutat Esportiva José Luis Compañón (Ibaia). Aquestes són les declaracions de l’entrenadora castellonenca:

Sensacions de l’equip

“L’equip aquesta setmana ha fet una de les millors setmanes d’entrenament. Crec que, a nivell mental, el partit contra el FC Barcelona ens ha vingut molt bé, perquè l’equip va respondre. Estem veient que cada setmana anem millorant i ens anem a Vitòria amb una bona moral. Les jugadores cada vegada entenen millor el que volem i crec que estem in crescendo”.

Claus del partit

“Crec que la clau és ser, com a mínim, igual de competitives que elles. El Deportivo Alavés és un equip molt competitiu. A pesar que el primer partit a casa no el va guanyar, cal recordar que la temporada passada van aconseguir la permanència allí en Ibaia. Crec que hem de ser competitives i portar el partit on més ens interessa a nosaltres, fer-lo llarg i intentar arribar als últims minuts amb opcions de puntuar”.

La fortalesa de l’equip

“La temporada és un camí molt llarg. Els entrenadors estem per a intentar treballar amb les jugadores i fer-los veure la realitat, perquè moltes vegades elles només pensen en els resultats i en el rendiment a curt termini. Nosaltres intentem obrir-los la visió i que tinguen una visió molt més àmplia. Enteníem que les tres primeres jornades, encara que la primera no es va arribar a jugar, era contra els tres equips de dalt de la temporada passada. Amb això, sabíem que les nostres opcions de puntuar anaven a ser poques. El més important era donar una bona imatge, que l’equip agafara sensacions i que cada vegada s’estiguera millor, i això s’ha aconseguit. De fet, hem aconseguit un major rendiment del qual tots esperàvem. Ara és quan comencem a jugar contra equips de la nostra lliga i equips contra els quals podem arribar a tindre moltes més opcions. Anem amb molta moral”.

Un rival directe

“Tots els partits de la nostra lliga, llevant els quatre o cinc que són més forts, estaran molt igualats. Òbviament sí que és un partit important, perquè puntuar ens donaria un plus de motivació. L’equip està molt bé, però amb els punts ens reafirmaríem i ens donaria molta confiança. Hem d’estar preparades per a tot i donar el 200% en les coses que depenguen de nosaltres”.

Una lliga molt competitiva

“És una lliga molt competitiva. De fet, fins al Barça ha tingut problemes. Segurament serà la temporada més igualada i la lliga més competitiva, que és el que tots busquem, i així també serà més atractiva per a la gent”.

Compartir.