skip to content
Setién: “Volem ser un equip valent i reconeixible”
Setién: “Volem ser un equip valent i reconeixible”

El Villarreal s’enfronta al Real Betis aquest diumenge a les 19.30h en La Cerámica

L’entrenador del Villarreal, Quique Setién, va comparéixer en la roda de premsa prèvia a la primera jornada de LALIGA EA Sports, en la qual el Submarí s’enfrontarà al Real Betis aquest diumenge a les 19.30 hores en l’Estadio de la Cerámica.

Aquestes són les declaracions del tècnic càntabre:

Pretemporada

“Les pretemporades són per al que són. Hi ha gent que li dona importància als resultats. És veritat que guanyar sempre dona més confiança, però no té res a veure amb la realitat de LaLiga i de la competició. L’equip ha patit baixes i han arribat jugadors nous, han pujat del filial i hi ha hagut lesions. La pretemporada és per a adquirir la forma, veure coses i anar recordant coses importants que necessitem anar millorant. A mi em serveix per a veure una valoració i analitzar coses. Preferisc cometre els errors en pretemporada perquè els jugadors vagen identificant-se amb aquelles coses que vas proposant”.

Plantilla

“No faig cap comparació. L’any passat ja va acabar. Molts jugadors ens van donar un rendiment extraordinari i es van anar. Ara han arribat jugadors diferents i estem tractant que vagen incorporant registres i mecanismes i generant aqueixa confiança que els farà aconseguir el rendiment que esperem. Alguns jugadors no aconseguiran el seu rendiment fins d’ací a unes setmanes, però tenim molt bon equip i afrontem el campionat amb les màximes garanties”.

Sorloth i Brereton

“Ja se’ls van veient coses i s’estan aplicant a assabentar-se. Fan moltes preguntes, volen integrar-se al més prompte possible i estan treballant. No sé quan donaran el seu màxim nivell, potser és el diumenge mateix. Estan posant molta il·lusió i creiem que no tindran cap problema i s’adaptaran ràpid. Estic molt content i hi ha hagut fases en aquests partits que a mi m’han agradat i em serveixen molt per a reforçar moltes coses”.

Porteria

“Estic molt content amb els dos porters que tenim. Filip ha fet una pretemporada extraordinària. És un porter de present i de futur. Estic absolutament convençut que Filip farà un gran any i ens ajudarà”.

Betis

“El partit serà molt competit. Hem vist les actuacions del Betis en pretemporada. Ja vam veure els problemes que ens va plantejar en la jornada 25. És un equip ben treballat i amb jugadors de molta qualitat. Segurament ens comprometen en alguns moments, però els podem fer mal si estem bé amb i sense pilota i espere que puguem resoldre el partit al nostre favor a pesar que trobarem moltes dificultats”.

Temporada

“La temporada és molt llarga i hi ha un potencial evident d’alguns equips respecte a la resta amb pressupostos més baixos o futbolísticament les seues plantilles són una mica més febles, però això són només teories. Per a guanyar a aqueixos equips cal treballar un munt. Aquests equips treballen cada dia millor i ofereixen un major punt de competitivitat a la categoria. Cada vegada costa més guanyar-los”.

Començament de lliga

“Els començaments sempre són incerts perquè no saps mesurar-te realment en comparació als altres i guanyar un partit que no mereixes o viceversa i que això et done un senyal equívoc del que serà el campionat. No volem ser un equip que guanye una setmana sí i una altra no.  M’agradaria que el meu equip donara sensació d’estabilitat en general. A mesura que avance el campionat veurem ratxes i hi haurà períodes que ens coste més i altres en els quals hi haurà més lucidesa i inspiració alta”.

Ser valents

“Hi ha principis que són inalterables i que portarem rigorosament perquè volem ser un equip valent i recognoscible perquè el gaudim i perquè tenim jugadors per a això”.

Per a veure la roda de premsa completa, punxa en el vídeo.

Compartir.