skip to content
Setién: “La idea és generar ocasions i allunyar-los de la nostra porteria”
Setién: “La idea és generar ocasions i allunyar-los de la nostra porteria”

El tècnic groguet vol que l’equip siga protagonista en la tornada davant l’Anderlecht (dijous, 21.00h)

L’entrenador del Villarreal, Quique Setién, va comparéixer en la roda de premsa prèvia a la volta dels huitens de final de la UEFA Europa Conference League, que tindrà lloc demà dijous a les 21.00 hores en l’Estadi de la Ceràmica davant l’Anderlecht després del 1-1 de l’anada.

Aquestes són les declaracions del tècnic càntabre abans d’enfrontar-se al conjunt belga:

Pla de partit

“La idea és fer el que fem sempre, no som un equip que espera, per la qual cosa eixirem a guanyar i a tindre la pilota. La idea és generar ocasions i allunyar-los de la nostra porteria, sent els protagonistes del partit. Crec que ells faran el mateix, crec que ells tenen aqueixa idea de joc similar a la nostra i per això jugaran com ho van fer allí. Tindrem la pilota, però sabem del perill que ells tenen, ja que compten amb grans jugadors i amb qualitat per a complicar-nos”.

Lo Celso i Jackson

“Són dos jugadors que han estat molt de temps parats, van evolucionant bé i a poc a poc aconseguiran el seu millor nivell. Això de jugar d’inici és una decisió que he de prendre, encara que no sé si és bo arriscar o no. No sé si és bo posar-los d’inici o esperar al final”.

Rotacions

“És obvi que tenim molts partits i que podem fer canvis en l’equip, ja que comptem amb bons jugadors, la qual cosa ens permet fer canvis. Tots els jugadors de la plantilla són perfectament vàlids per a jugar aquest partit o a Pamplona, per la qual cosa comptem amb aqueixa possibilitat”.

Missatge a l’afició

“No crec que siga necessari enviar missatges, comptem amb un bon ambient en el camp i estic convençut que estaran amb l’equip”.

La Conference, possible camí a Europa

“La realitat és que no pense en aqueixes coses, em plantege que hem de guanyar i a fer bé les coses. La idea és fer les coses bé per a ser competitius en totes dues competicions. No hem d’especular, el que devem és eixir i guanyar el partit. El que hem de fer és competir bé i no pensar en més enllà que en aquest partit”.

Per a veure la roda de premsa completa, punxa en el vídeo.

Compartir.