“Serà un partit molt especial per a mi”
“Serà un partit molt especial per a mi”

ACF FOTOGRAFÍA

Asenjo es retrobarà amb els seus ex companys el dissabte enfront de l’Atlético

El porter del Villarreal CF, Sergio Asenjo, ha explicat que el pròxim partit enfront de l’Atlético de Madrid (dissabte, 16.00 hores, Estadi Vicente Calderón) és un partit diferent per a ell, ja que el porter es mesurarà als quals fins fa poc eren els seus companys d’equip: “Em trobaré a amics que fa molt temps que no veig. A més el Calderón em porta records molt especials, és un estadi on he passat molts moments, bons i roïns”. El palentí també ha assegurat que va encertar en la seua decisió de venir al club de la Plana: “Estic molt a gust ací i em trobe molt bé. Vaig encertar en venir ací perquè Marcelino m’ha donat tota la confiança des que vaig arribar”.

El meta ha destacat que el Submarí tindrà les seues opcions davant els matalassers i que haurà d’aprofitar-les. “Anem a Madrid amb la idea de fer el nostre joc per a quallar un bon partit i aconseguir un bon resultat. Tindrem les nostres opcions perquè ells acaben de fer un gran esforç en la Champions League i anem a intentar aprofitar les nostres oportunitats i sorprendre’ls”.

A més, el porter groc ha reconegut que es troba en el millor moment de la seua carrera “gràcies al Villarreal i a la confiança que han tingut amb mi”. Asenjo ha assegurat que el bon estat anímic que travessa és la clau per a estar en el millor moment de forma: “Aquesta temporada porte 30 partits jugats que és la meua millor marca en Primera, em sent millor que mai i amb molta confiança. Eixa és la clau perquè tot isca bé”.

Compartir.