skip to content
“Serà un gran espectacle”
“Serà un gran espectacle”

Marcelino augura un enfrontament emocionant davant un dels millors equips del campionat (diumenge, 18.30h)

L’entrenador del Villarreal, Marcelino García Toral, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per a analitzar la prèvia del partit davant l’Athletic Club, corresponent a la jornada 31 de LALIGA EA Sports, que es jugarà en San Mamés este diumenge, a partir de les 18.30 hores.

S’espera al millor Athletic

“Vull felicitar l’Athletic per haver guanyat la Copa del Rey. Vaig tindre la sort de ser allí i sé el que significa per a ells. La meua més sincera felicitació. A partir d’ací, sé com són. Sé que el diumenge correran com sempre. I més després de l’emoció que els envaïx per haver aconseguit alguna cosa que perseguien des de fa temps”

Emoció i espectacle

“Espere emoció. Serà bonic ser allí amb ells. Una vegada acabe el corredor, volem guanyar i farem el possible per aconseguir-lo. Sabem que l’Athletic a casa és un rival molt complicat, però nosaltres tindrem la intenció de guanyar. Venim d’una dinàmica molt bona. Ho hem fet en grans escenaris i volem tornar a fer-ho en este camp. Serà un gran espectacle. Estem en un bon moment i ells estan fent una temporada fantàstica en lliga, coronada pel títol coper. Ho té tot per a ser un gran partit”.

Nico Williams i molts més perills

“És un jugador amb unes condicions extraordinàries i amb mentalitat guanyadora. És un futbolista determinant. Intentarem parar-ho, però no serà fàcil. És desequilibrant a l’espai i amb pilota al peu. Les ajudes i el marcatge seran importants per a parar-lo. Però no podem descurar a la resta: Iñaki, Guruzeta o Sancet… Hem de defendre bé i atacar bé perquè és un equip que rep pocs gols i saca bons resultats”.

A continuació, pots visionar la roda de premsa completa de Marcelino García Toral:

Compartir.