skip to content
“Serà difícil, però estem preparats”
“Serà difícil, però estem preparats”

ACF FOTOGRAFÍA

Marcelino creu que el Villarreal ha de jugar les seues bases malgrat l’entitat del Celta com a rival

L’entrenador del Villarreal, Marcelino García Toral, va destacar hui en la roda de premsa prèvia al xoc enfront del Celta de Vigo (demà dimecres, 20.00 hores, Estadi de Balaídos, en directe per Canal+ Lliga i Abone Futbol) que malgrat l’enorme dificultat que suposen els celestes com a rival, l’equip està capacitat per a traure un bon resultat. “El Celta és un equip súper dinàmic, molt intens ja que marca en individual en jugada, el que fa que cada jugador sempre tinga un oponent al que superar. La zona no existeix, per la qual cosa ens obliga a fer coses diferents. I en atac sempre deixa a tres jugadors a dalt, pel que tenen una transició molt ràpida i perillosa. El Celta té molts jugadors en atac, són precisos, dinàmics i ho fan molt bé. Circulen bé i els laterals aporten molt en atac, però estem preparats. Normalment els partits amb el Celta han sigut molt igualats, molt disputats i no s’han decidit fins al final. Tots dos equips hem fet ocasions i guanyarà el que estiga més encertat”.

El tècnic asturià, a més, va explicar que es tracta d’un partit amb una gran exigència física, pel que hi haurà canvis. “Aquest partit és molt difícil, ells són un molt bon equip i molt perillós. És un partit d’una gran exigència física, per la qual cosa farem bastants canvis respecte al del diumenge enfront del Llevant. El partit és molt difícil com he dit, ells tenen un joc ofensiu molt dinàmic. Exigeix concentració absoluta en les marques en defensa i al seu torn t’obliga a estar molt encertat en atac, ja que et segueixen amb marques pràcticament a l’home i això et fa estar molt exigit”. 

Per al preparador del Submarí, no obstant açò, guanyar suposaria un enorme salt en la Lliga. “Guanyar aquest partit seria un colp important. Si guanyem deixem al Celta a 14 punts, que seria una distància quasi insalvable. Hauríem de fer-ho molt mal, o tenir una mala ratxa de lesions o de resultats, una cosa no gens habitual. Mentre que si ens guanyen es posen a vuit i amb gol average a favor. , Guanyar els posaria en la lluita i amb aspiracions, per açò, si ens portem els tres punts, donaríem un colp molt important”.

Finalment, Marcelino va destacar que no hi ha ànim de revenja –el Celta és l’únic equip que ha guanyat en El Madrigal aquesta temporada en Lliga- si ben sí una voluntat de competir. “Sempre que un equip et guanya, vols demostrar que no ho pot fer dues vegades. Ens van guanyar a casa, però va ser un partit estrany, el seu primer tir va ser gol, ens van expulsar a un jugador i es van portar el partit en l’últim minut. Tot això fa que fóra un partit estrany, per la qual cosa esperem que aquest siga més a favor. Ells van aprofitar molt bé ni els nostres errors”.

Compartir.