Sense recompensa a l’esforç

ACF FOTOGRAFÍA

El Villarreal cau davant el Celta després de jugar tota la segona meitat amb un menys (1-2)

El Villarreal va perdre davant el Celta per 1-2 en un partit en el qual el futbol va ser injust amb els grocs, que van haver de jugar tota la segona part amb un menys per l’expulsió de Bailly, van aconseguir empatar i finalment van sucumbir amb un gol en els últims compassos.

El Submarí va començar fort. Les seues escomeses feien tremolar els fonaments de la defensa viguesa. Així, la primera gran ocasió del duel va arribar en el minut 5, just quan Roberto Soldado va col·locar un centre a l’àrea que Baptistao va rematar amb el cap massa desviat.

Els grocs seguien intensos, robant prop de l’àrea del Celta. Trigueros va provar fortuna amb un tir que es va anar a dalt, mentre que solament sis minuts més tard va ser Mario el que va culminar una gran triangulació en la frontal de l’àrea amb un tir que no va ser gol a causa de la intervenció de Sergio.

El Villarreal mereixia anar per davant en el marcador, però va ser el Celta el que es va avançar. Orellana va agafar la pilota en la frontal i va soltar un tir col·locat davant el qual res va poder fer Areola. El 0-1 va encoratjar a l’equip gallec, que va poder ampliar la seua renda segons després amb un tir de Nolito que es va topar amb el pal.

El partit es va complicar encara més en l’inici del segon acte. Eric Bailly va veure la segona groga i el Villarreal es va quedar amb un efectiu menys sobre el terreny de joc. Marcelino va reconstruir l’equip donant entrada a Rukavina i Denis Suárez col·locant a Mario com a central destre.

Precisament Denis Suárez va ser l’encarregat d’empatar el xoc. El futbolista gallec va disparar des de dins de l’àrea i després de pegar en un contrari, la pilota va acabar allotjant-se mansament en la xarxa del Celta de Vigo (m. 66).

D’ací fins al final del partit el Villarreal es va defensar amb ordre i va cercar la seua oportunitat per a portar-se els tres punts. La va tenir Soldado mancant cinc minuts per al final després d’un robatori de Bakambu, però el tir del davanter valencià va ser detingut pels guants de Sergio.

Per la seua banda, el Celta sí que va anotar l’1-2. Corria el minut 89 del xoc quan Orellana va tornar a provar fortuna des de la frontal enviant la pilota al travesser perquè el seu company Nolito aprofitara el rebutge per a batre a Areola.

Villarreal CF: Areola; Mario, Bailly, Víctor Ruiz, Jaume Costa; Samuel (Denis Suárez, m. 50), Trigueros, Pina, Nahuel (Rukavina, m. 50); Leo Baptistao (Bakambu, m. 59) i Soldat.

RC Celta de Vigo: Sergio; Hugo Mallo, Cabral, Sergi Gómez, Jonny; Augusto, Pablo Hernández (Bongonda, m. 73), Wass (Radoja, m. 86); Orellana, Iago Aspas (Guidetti, m. 80) i Nolito.

Gols: 0-1. Min. 41: Orellana. 1-1. Min. 66: Denis Suárez. 1-2. Min. 89: Nolito.

Àrbitre: González González (C. Castellà-Lleonés). Groga al local Soldat; així com als visitants Augusto, Sergi Gómez i Wass. Va expulsar per doble amonestació al local Bailly (m. 35 i m. 46).

Estadi: El Madrigal.