Sense punteria ni fortuna a Riazor

RC DEPORTIVO

El Villarreal cau davant el Deportivo a la LXXI edició del Trofeu Teresa Herrera (2-0)

El Villarreal va perdre en la LXXI edició del Trofeu Teresa Herrera davant del Deportivo en un partit en què els grocs van anar de menys a més (2-0). El Submarí va perdonar una gran quantitat d’ocasions, encara que la pitjor notícia va ser la lesió de Roberto Soldado, que va haver d’abandonar el terreny de joc als pocs minuts d’haver entrat en el mateix. Els gols locals van ser obra de Florin Andone (m. 8) i Carles Gil (m. 90).

Molt aviat es van avançar els corunyesos gràcies a l’oportunisme del davanter romanès Florin Andone, que va anotar quan només havien transcorregut vuit minuts de joc. El Submarí va anar poc a poc millorant amb el pas dels minuts, arribant a dominar a la recerca del gol de l’empat.

Així, la millor oportunitat per als grocs en aquesta primera meitat va arribar fregant el temps de descans en una doble ocasió que el porter del Deportivo, Germán Lux, i posteriorment la defensa van treure sobre la mateixa línia de gol.

A la segona part Marcelino va introduir diversos canvis en la recerca de la punteria. Un dels futbolistes que va entrar al camp en el descans va ser Roberto Soldado, que poc després va haver d’abandonar el terreny de joc lesionat en el seu genoll dret. El ‘9’ del Villarreal se sotmetrà demà dimecres a proves mèdiques per conèixer l’abast exacte de la lesió.

En els últims partits el setge groc va ser total. Primer Samu Castillejo va fregar l’empat i poc més tard el debutant Sansone, que va jugar tot el partit, va fallar una clara ocasió davant Tyton. Amb el Villarreal bolcat va arribar el 2-0, obra de Carles Gil.

RC Deportivo: Lux; Juanfran, Albentosa, Sidnei, Fernando Navarro, Emre, Mosquera, Guilherme, Fayçal Fajr, Bruno Gama i Florin Andone.

També van jugar: Tyton, Arribas, Borges, Luisinho, Carles Gil, Borja Vall i Bergantiños.

Villarreal CF: Andrés; Mario, Musacchio, Víctor Ruiz, Jaume Costa; N’Diaye, Trigueros, Jonathan dos Santos, Soriano; Sansone i Pato.

També van jugar: Soldado, Asenjo, Rodri, Mario González, José Ángel, Castillejo, Rukavina i Cantalapiedra.

Gols: 1-0. Min. 8: Florin Andone. 2-0. Min. 90: Carles Gil.

Àrbitre: Iglesias Villanueva (C. Gallec). Groga al visitant Musacchio.

Incidències: Partit corresponent a la LXXI edició del Trofeu Teresa Herrera disputat a l’estadi Riazor.