Sense descans
Sense descans
VILLARREAL CF

Malgrat les vacances, jugadors com Íñiguez, Hernán Pérez o Daurat continuen la seua recuperació

Encara que la plantilla del Villarreal va prendre oficialment les vacances el passat dia 3, no tots els jugadors del Submarí gaudeixen de descans. Futbolistes com Pablo Íñiguez, Hernán Pérez o Chechu Dorado continuen treballant a preu fet per a avançar el seu retorn al més prompte possible. No hi ha descans per a ells. No almenys de moment. “No es fa costa amunt perquè el primer és estar bé, recuperar-se com més prompte millor. En el meu cas, em passe els matins fent exercicis en el gimnàs i en el camp faig circuits de potència. En veure com vas millorant et motives i fins i tot vols treballar més”, explica Íñiguez després d’un dels seus entrenaments.

Afligit d’una pubàlgia des del passat mes de gener, el jove central groc es troba ja en la fase final de la seua recuperació. “Les vacances poden esperar uns dies més. És clar que tot necessitem descans, però abans cal recuperar-se tan bé com siga possible per a tornar de ple en pretemporada”, assenyala.

Com a companys de fatigues del defensa valencià, Chechu Dorado (fractura del cinquè metatarsià del peu dret) i Hernán Pérez (trencament del lligament creuat anterior del genoll esquerre) també continuen treballant per a ser a punt al més prompte possible. Mentre que en el cas del paraguaià es tracta d’una lesió de llarga durada que requereix paciència i optimisme, el cordovès també afronta la fase final tres mesos després de la seua lesió.

L’andalús considera que, en situacions d’aquest tipus, la paciència és fonamental: “Amb la calor es fa un poquet més difícil, però veure com vas millorant també et dóna molta moral. No està confirmat al cent per cent perquè és una lesió costosa i complicada, però la idea és poder començar la pretemporada amb l’equip. Hi ha moltes ganes perquè em vaig lesionar a la fi de març i tinc moltes ganes de tornar a trepitjar un camp, però en aquestes coses no es pot tenir pressa”.

Compartir.