“Serà una eliminatòria difícil”
“Serà una eliminatòria difícil”

ACF FOTOGRAFÍA

Gerard Moreno, il·lusionat amb el partit d’aquesta nit davant el Getafe 

El davanter català del Villarreal, Gerard Moreno, es va mostrar molt il·lusionat amb el partit d’aquesta nit davant el Getafe corresponent a l’anada de quarts de final de la Copa del Rei. Per al ’23’ groc serà clau mantenir la porteria a zero: “Estem a prop d’entrar en semifinals i seria molt bonic. Segur que serà una eliminatòria difícil. Intentarem no encaixar gol a casa perquè així hi tindrem més opcions. Respectarem molt el rival jugant de la mateixa manera”.

Els grocs intentaran aconseguir un resultat positiu amb l’objectiu d’accedir a les semifinals de la competició. “Estem a quarts i intentarem fer un gran partit per tenir opcions a la tornada. La Copa il·lusiona, però el primer objectiu és la Lliga. Afrontem aquesta competició amb optimisme. Intentarem treure un molt bon resultat, però el Getafe vindrà concentrat intentant que no els marquem. Serà difícil per a ells i també per a nosaltres”.

L’ariet català adverteix del perill rival: “L’any passat vam caure a vuitens i ara hem donat un pas més. El Getafe intentarà passar, sabent que si ho aconsegueixen jugaran davant Barcelona o Atlètic. Segur que el partit serà difícil, jugui qui jugui”.

Gerard Moreno és el segon màxim golejador del Submarí aquesta temporada amb 10 gols, només superat pel seu company Vietto amb 13. “Tant de bo pugui seguir marcant. Em centre en ajudar l’equip amb treball i després si puc marcar doncs millor. Per sort m’estan entrant bé i estic content per com m’estan anant les coses en el meu primer any a Primera. Cal seguir així i no relaxar-se”, ha acabat.

 

Compartir.