skip to content
“Segur que farem una gran temporada”
“Segur que farem una gran temporada”

ACF FOTOGRAFÍA

 

El president del Villarreal CF, optimista després de l’ofrena als patrons de Vila-real

El president del Villarreal CF, Fernando Roig, ha analitzat l’actualitat de l’equip després de l’ofrena als patrons de la ciutat realitzada aquest migdia. El màxim mandatari del club es va mostrar molt il·lusionat amb l’equip: “M’il·lusiona tot aquest Villarreal. Segur que farem una gran temporada. Estem tots molt il·lusionats. Tenim una bona plantilla i s’ha demostrat en pretemporada. L’important és arribar en plenes condicions al partit davant el Betis, que és on hem de demostrar el que som capaços de fer”.

Roig va asseverar que l’important és treballar dur, més enllà del suport dels patrons de Villarreal: “Esperem que els patrons ens ajuden en tot el que puguen, però després de nosaltres posar molta faena darrere”.

El president també va demanar el suport de l’afició de cara a l’exigent temporada que és a punt de començar: “Cal fer molt de costat a l’equip. A través de la nostra gran afició farem a poc a poc un millor equip. No és fàcil fer el que estem fent. El que cal cercar sempre és l’equilibri econòmic i aquesta temporada ho anem a tornar a tenir”.

Pel que fa a possibles eixides i entrades, el mandatari va explicar que algunes possibles incorporacions estan molt a prop, però que caldrà tenir paciència. “Dins del que el Villarreal puga, és veritat que aquests dies hi ha molt moviment, però amb la mateixa idea de sempre: tenir un equip millor que el de l’any passat. Cal cercar sempre un equilibri econòmic i aquesta temporada també ho tindrem. Quant a Soldat, falten encara alguns serrells, però es confirmarà tot el que s’haja de confirmar en les pròximes hores. De moment, va per bon camí”.

 

Compartir.