skip to content
Segueix en directe el Villarreal C-Benigànim!
Segueix en directe el Villarreal C-Benigànim!
||||

Aquest emocionant partit de Tercera Divisió es podrà veure en directe a través de Villarreal CF Live (dissabte, 17.00 hores)

Viu el Villarreal C-Benigànim en directe! Si no pots assistir al Miniestadi per encoratjar al conjunt de Pere Martí (dissabte, 17.00 hores), podràs gaudir del partit a través de Villarreal CF Live, la plataforma d’emissió en directe del club groc. Així mateix, el partit podrà seguir-se a través dels canals oficials de Youtube, Facebook i Twitter del Submarí Groc. La prèvia del partit començarà a les 16.30 hores amb els reportatges més exclusius i entrevistes personalitzades.

A reprendre el camí del triomf

El Villarreal C, que és sisè a la classificació, buscarà reprendre el camí de la victòria després de perdre en el seu últim compromís davant el Intercity (2-1). Per la seua banda, el Benigànim és antepenúltim a la taula amb set punts en nou jornades i ve de perdre 1-3 davant l’Hèrcules B.

Pel que fa al capítol de precedents a Tercera Divisió, cal destacar que el Villarreal C i el Benigànim s’han enfrontat fins en quatre ocasions, amb una victòria groga, un empat i dos triomfs del Benigànim. Al Mini Estadi s’han jugat dos d’aquests partits, amb una victòria per a cada equip.

Compartir.