skip to content
Segueix el Villarreal B-Peña Deportiva en directe!
Segueix el Villarreal B-Peña Deportiva en directe!

El partit entre el filial groc i el conjunt balear es podrà veure a través de Villarreal CF Live (dimecres, 11.00 hores)

Gaudeix del Villarreal B-Peña Deportiva en directe! L’equip dirigit per Miguel Álvarez rebrà en el Mini Estadi de la Ciutat Esportiva a la Peña Deportiva (dimecres, 11.00 hores). El partit es podrà seguir en directe mitjançant la multiplataforma d’emissió en directe del club groc, Villarreal CF Live. A més, també es podrà veure per televisió a través de Medi TV a la província de Castelló. La retransmissió començarà deu minuts abans de l’inici del partit, a les 10.50 hores, amb la millor prèvia.

Tornar a la senda de la victòria

El filial groc arriba al partit després de caure en l’última jornada de lliga davant la UD Ibiza a domicili per 2-0 en un partit que es va decidir per detalls. D’altra banda, la Peña Deportiva ve de ser eliminada en setzens de la Copa del Rei per un Primera Divisió, el Valladolid CF, en un partit va acabar 1-4 en la pròrroga. Aquest serà el primer partit que es disputarà de la segona volta de la competició en el Grup 3B de la Segona Divisió B.

Compartir.