Segueix el Juvenil A-UD Alzira, en directe!
Segueix el Juvenil A-UD Alzira, en directe!
||||

El partit de la #CanteraGrogueta podrà seguir-se a través de Villarreal CF Live (dissabte, 12.00 hores)

Viu el Juvenil A-UD Alzira, en directe! Si no pots assistir al Mini Estadi per a animar al conjunt de Miguel Ángel Tena, podràs seguir el partit del dissabte (12.00 hores) per la multiplataforma d’emissió en directe del Submarí, Villarreal CF Live. La retransmissió arrancarà mitja hora abans de l’inici del xoc, a les 11.30 hores, amb la prèvia més completa i reportatges exclusius de la #CanteraGrogueta.

L’encontre també podrà seguir-se pels perfils oficials del Villarreal CF en YouTube, Twitter i Facebook. Per televisió, oferirà el partit en directe per TDT el canal provincial Medi TV.

Acabar amb victòria un 2019 irrepetible

Posar el fermall d’or a un any inoblidable. El Juvenil A s’enfronta a la UD Alzira aquest dissabte en el Mini Estadi. El conjunt de Miguel Ángel Tena buscarà tancar amb una victòria un 2019 en el qual l’equip va ser campió de lliga i de la Copa del Rei. En la present temporada 2019-20, el conjunt groc és líder de la categoria amb 36 punts, mentre que el seu rival, el combinat valencià, arriba al partit com a penúltim classificat, amb 8 punts.

En l’enfrontament de la primera volta, que es va celebrar en el Lluís Suñer Picó i va obrir el campionat de lliga, el Submarí va doblegar a la UD Alzira per 0-2.

Compartir.