skip to content
Segorbe gaudeix del Tour Centenari Groguet
Segorbe gaudeix del Tour Centenari Groguet

Després d’una intensa i emocionant jornada, ja es coneixen els primers guanyadors de la Copa Endavant 3×3

Una festa espectacular. Segorbe ha acollit aquest dissabte la primera de les dotze parades del Tour Centenari Groguet en una jornada inoblidable. Va haver de tot: la disputa de la Copa Endavant 3×3, un chutómetro, un mesurador de salts, una carpa esport, una pista americana, un futbolí humà i fins a un lloc per a fer-se tatuatges. També va ser present la mascota oficial del Villarreal CF, Groguet, i els aficionats van poder adquirir productes del Submarí gràcies a una zona en la qual estava instal·lada una representació de la tenda oficial.

Fotos amb la copa de la UEFA Europa League

Un altre dels plats forts de la jornada va ser la presència de la copa de la UEFA Europa League que el Villarreal CF va guanyar després d’imposar-se al Manchester United en la final de Gdansk. Tots els aficionats que ho van desitjar van poder fotografiar-se amb ella de manera gratuïta.

Els primers guanyadors de la Copa Endavant 3×3

A Segorbe es va celebrar la primera jornada de la Copa Endavant 3×3 amb la participació de més de 40 equips dividits en dues categories: Groc (per a xiquets i xiquetes nascuts en 2011, 2012 i 2013) i Blau (per a nascuts en 2014, 2015 i 2016). En total van participar 42 conjunts i 151 jugadors.

Després d’una intensa jornada de classificació al matí en el Pavelló Multiusos de Segorbe, va arribar el torn de les rondes finals a la vesprada. En elles van eixir vencedors ‘Els Groguets’, equip format per Pau Garzón, Aleix Blanchait i Romeo Medel, en la categoria Groc i ‘Los Pibes’, compost per Mauro Torres, Erik Mejía i Jairo Dolz en la categoria Blau.

Les encarregades de repartir les medalles van ser l’alcaldessa de Segorbe, Mari Carmen Climent, i la regidora d’esports Estefanía Sales.

Després de la visita a Segorbe, les pròximes localitats castellonenques que rebran la visita del Tour Centenari Groguet seran Almassora (4 de març), Benicàssim (22 de març), Nules (29 de març), la Vall d’Uixó (17 d’abril), Vinaròs (22 d’abril), Vila-real (29/30 d’abril), l’Alcora (3 de maig), Borriana (6 de maig), Morella (20 de maig), Onda (27 de maig) i Benicarló (31 de maig). La gran final es disputarà en l’Estadi de la Ceràmica de Vila-real el 10 de juny.

Compartir.