skip to content
Sara Monforte: “Tenim l’objectiu de la porteria a zero”
Sara Monforte: “Tenim l’objectiu de la porteria a zero”

El Villarreal Femení vol continuar ampliant la seua bona dinàmica davant el Madrid CFF (dissabte, 12.00 hores)

L’entrenadora del Villarreal Femení, Sara Monforte, va comparéixer en la roda de premsa prèvia al partit contra el Madrid CFF (dissabte 16, 12.00 hores) en el Mini Estadi.

Aquestes són les declaracions de la preparadora castellonenca:

Les claus del partit

“El Madrid CFF és un equip molt dominador i molt golejador. De fet, és un dels equips que més gol té, amb una mitjana d’uns dos gols per partit. Crec que serà un partit molt difícil en el qual tenim el repte de la porteria a zero, i tant de bo ho aconseguim. És un equip que domina molt el joc de combinar, tant per fora com per dins. A més, té un joc interior molt bo, amb jugadores que trenquen molt bé els espais, i una transició defensiva molt forta. El partit passa molt pel nostre bloc, havent de defensar molt bé i intentar enxampar-les a elles en alguna transició. També buscarem robar-los la pilota per a poder tindre un joc més de possessió i més combinatiu, buscant les nostres ocasions de gol”. 

Un missatge a l’afició 

“Portem molts partits seguits puntuant a casa i crec que l’afició s’ho passa bé. En futbol que està fent el Villarreal Femení és vistós i això ajuda al fet que l’afició s’ho passe bé i que vulguen vindre al camp. Per a nosaltres és molt important perquè si demà sumaramos tres punts, tindríem ja mitja salvació. És molt important la comunió amb la nostra afició”. 

Balanç de la temporada

“L’equip ha fet un pas avant després de Nadal. És veritat que la derrota contra el Levante UD ens va fer molt de mal, però a partir d’ací l’equip ha crescut moltíssim. En la jornada 20 tenim 20 punts i estem a 6 del descens. A l’equip se li veu amb un altre nivell, amb una altra cara, que té clar que ha de fer, amb un joc defensiu fort i transitant. El nostre balanç és positiu i tant de bo puguem aconseguir prompte eixes dues victòries que ens podrien donar ja la salvació matemàtica”.

Compartir.