skip to content
Sara Monforte: “Hem de ser sòlides i no permetre segones jugades”
Sara Monforte: “Hem de ser sòlides i no permetre segones jugades”

L’entrenadora groga ha assegurat que l’equip està mentalitzat després d’aconseguir la primera victòria per a intentar allargar la bona dinàmica (dissabte, 12.00h)

L’entrenadora del Villarreal Femení, Sara Monforte, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per a analitzar la prèvia del partit davant la SD Eibar, que es disputarà el dissabte, a les 12.00 hores, en terres basques.

La recompensa en manera de sumar 3 punts

“Treballar des de la victòria és molt més senzill. Ens mereixíem ja poder sumar 3 punts i tot es treballa molt millor. Van tindre dos dies lliures i des del dimarts ja treballem molt bé, centrant-nos en el partit davant l’SD Eibar”.

Jugar en Ipurúa

“És un camp especial per a mi, perquè és un camp de molt de nivell. Ja ens hem oblidat del partit de l’altre dia perquè este és molt complicat. Seran dues hores de molt bon futbol en Ipurúa davant un rival que acaba d’ascendir, però que té les idees molt clares i ens posarà les coses molt difícils”.

El rival: la SD Eibar

“És un equip molt rocós, diferent del que ens hem trobat fins ara contra equips més protagonistes amb pilota. Fan molts centres laterals i segones jugades, però les nostres jugadores estan capacitades per a qualsevol cosa i saben el que els espera”.

Les claus

“Les claus passen per ser molt sòlides i no concedir molt al rival, perquè et generen amb molt poc. La setmana passada no vaig eixir contenta amb això malgrat el resultat. En la resta dels partits, vam defensar millor. No hem de deixar opció de segones jugades i aprofitar les nostres”.

Compartir.