skip to content
“Sabíem que anava a ser un partit complicat”
“Sabíem que anava a ser un partit complicat”

Setién ha assegurat que l’equip continua millorant i adquirint conceptes positius

L’entrenador del Villarreal CF, Quique Setién, ha comparegut després de la victòria del Submarí davant el CD Guijuelo (1-2) en la segona ronda de la Copa del Rey. Aquestes han sigut les declaracions de l’entrenador de Santander després de l’important triomf del conjunt groguet:

Valoració del partit

“Sabíem que anava a ser un partit molt complicat per diversos factors. Ells són un equip que només havia rebut un gol en el seu camp. La gespa també era un valor important, perquè no estem acostumats a jugar ni entrenar en aquesta mena d’escenaris”.

La dificultat de la Copa del Rey

“Som conscients que en aquesta competició qualsevol rival et pot complicar. Ha passat en la resta de partits que s’han jugat hui. Ningú regala res. És cert que hi ha una diferència important de categories, però en aquests tipus de partits tot s’iguala molt”.

El CD Guijuelo

“No han tingut moltes ocasions, però sí que arribaven amb un cert perill quan s’acostaven a la nostra àrea i quan defensaven estaven molt junts, per la qual cosa havíem d’estar molt fins en la passada per a fer-los mal. En l’última fase del partit hem merescut alguna cosa més”.

El partit davant el Valencia

“Aquest partit no té res a veure amb el partit que ens espera el dia 31 davant el Valencia. L’equip està cada vegada millor i adquirint més conceptes. Estic segur que aquest partit no ens deixarà seqüeles quant a sensacions i que afrontarem el partit de manera totalment diferent del de hui”.

Compartir.