“Sabem refer-nos a les adversitats”
“Sabem refer-nos a les adversitats”

HOYOYO

Jaume Costa assenyala la necessitat de convertir les oportunitats per revertir la dinàmica

El capità del Villarreal, Jaume Costa, va comparèixer davant els micròfons de Villarreal CF TV per analitzar l’empat collit davant el RCD Espanyol al xoc d’anada dels huitens de final de la Copa del Rei. “Hem acabat molt bé el partit. Hem de començar a mostrar exclusivament el nivell competitiu que hem exhibit en la segona meitat. L’Espanyol ha estat més dominador durant el primer temps. Ens han marcat un gol que ens ha condicionat molt. Després del gol inicial, hem tingut ocasions per igualar el partit i fins i tot posar-nos per davant”, va explicar.

D’altra banda, el ’11’ groc va lamentar que el Villarreal es troba en un moment en el ha de generar moltes ocasions per anotar un tant: “No estem encertats en els últims metres. Necessitem moltes ocasions per convertir els gols. El descans ha suposat un punt d’inflexió. Hem parlat i ens hem convençut que podíem donar-li la volta al partit. El positiu és que aquest equip es creix davant les adversitats. Davant el Huesca, Real Madrid o Espanyol, hem demostrat que tenim capacitat de reacció”.

Per veure les declaracions de Jaume Costa, només cal clicar a la pestanya de vídeo situada just baix de la fotografia principal.

Compartir.