Rukavina, protagonista en l’empat de Sèrbia a Gal·les

HOYOYO

El lateral dret del Villarreal va jugar els 90 minuts i va assistir al seu company Mitrovic (1-1)

El lateral dret serbi del Villarreal, Antonio Rukavina, va ser titular i va jugar els 90 minuts del partit de la seva selecció davant Gal·les. El partit va finalitzar amb empat en el marcador gràcies als gols de Gareth Bale i de Mitrovic (1-1). El gol serbi va arribar amb un precís cop de cap de Mitrovic després d’una centrada des de la banda dreta de Rukavina.

Aquest partit era classificatori per al pròxim Mundial de Rússia el 2018, de manera que Sèrbia té actualment la segona posició del Grup D de la fase de classificació per darrere de la República d’Irlanda i per davant de Gal·les.

Per la seva banda, Musacchio (Argentina), Jonathan dos Santos (Mèxic), Asenjo (Espanya) i Sansone (Itàlia), no van arribar a saltar al camp en els partits de les seves respectives seleccions.

El proper futbolista groc a defensar els colors del seu combinat nacional serà Cédric Bakambu, que jugarà aquesta vesprada amb la República Democràtica del Congo davant Guinea (18.30 hores).