Pacheta: “Aquest punt té valor”
Pacheta: “Aquest punt té valor”

L’entrenador del Villarreal lloa el treball dels seus davant el Rayo Vallecano

El tècnic del Villarreal CF, José Rojo Martín ‘Pacheta’, es va desfer en elogis cap als seus jugadors després d’empatar davant el Rayo Vallecano (1-1). Un partit molt treballat pels grocs. “No m’agraden els empats ni perdre. Venim a guanyar sempre, però aquest punt té valor. Té bon sabor. En els primers 15 minuts el Rayo va ser millor, després vam tindre el gol i ens van empatar a continuació. Ens vam reposar molt bé i vam tindre el control del partit a través de la pilota, però també atents a les vigilàncies. El segon temps va ser semblant al primer. Els dos vam tindre ocasions clares. Crec que l’empat és just”, va asseverar.

Per al burgalés, aquest és el camí a seguir: “L’equip està creixent i ara hem de buscar l’estat òptim del jugador. Hem vist a un Villarreal interessant. Els quatre defenses i els dos migcampistes han interpretat a la perfecció el joc. Hem fet córrer molt al Rayo. Si ixes de la seua primera línia de pressió se t’obri l’horitzó”.

El control groc va ser clau. “Quan el partit s’esvalotava havíem d’estar molt tranquils perquè el Rayo està en la seua salsa. Vam tindre un parell de moments així i em va agradar la nostra pausa. Vam estar equilibrats. Em vaig bastant satisfet. Estic veient a l’equip alegre i convençut en el que fa. Estem en un procés. Serà un camí llarg, però podem fer coses molt interessants. Té bona pinta”.

Compartir.