skip to content
“Hem patit, però la victòria és merescuda”
“Hem patit, però la victòria és merescuda”

LFP

El segon entrenador destaca la capacitat d’adaptació de l’equip i la gran pegada que va mostrar el Villarreal

El segon entrenador del Villarreal, Rubén Uría, va ser l’encarregat de valorar la importantíssima victòria aconseguida pels grocs enfront del Celta de Vigo (1-3), si be l’asturià va començar mostrant la seua gratitud pel gran gest del club gallec, ja que la graderia de Balaídos va guardar un minut de silenci en memòria del pare de Marcelino García Toral, mort aquesta mateixa setmana. “El primer és agrair al Celta de Vigo i a tota la seua afició l’enorme sensibilitat que han tingut i el bon detall amb el nostre entrenador, que està passant un moment difícil. El minut de silenci és un comportament que els honra i pel qual volem donar-los les gràcies”.

En la parcel·la esportiva, Uría va posar l’accent en la intensitat de la trobada i va explicar que, malgrat el molt que va costar, el Submarí va sumar una victòria justa. “Hem patit i hem aconseguit una victòria merescuda, encara que potser ells hagen fet mèrits per a aconseguir algun gol més. Ha sigut un partit bonic per a l’afeccionat del Villarreal sobretot pel sofriment i la intensitat, però també per la gran pegada que ha demostrat l’equip. El partit de hui era molt important perquè en les dues últimes visites vam merèixer més que l’empat. Crec que, si l’equip segueix en aquesta línia i després de jugar contra dos grans, podrem anar escalant posicions a poc a poc”.

Quant al joc, l’asturià va assenyalar que el Celta va saber incomodar i aprofitar el cansament dels grocs després del partit d’Europa League del passat dijous. “Per la seua forma d’actuar, amb marcatge a l’home, ens han incomodat. No hem tingut la pilota com sol ocórrer sempre perquè Trigueros i Bruno estaven molt marcats, però hem aprofitat les oportunitats que hem tingut. Després de marcar-nos el gol, ens han incomodat. Hi ha un accident en defensa i açò ens llastra, perquè al Celta li ha permès agafar moral i eixir amb més capacitat de pressió. No obstant açò, crec que després de l’esforç del dijous, l’equip ha oferit una molt bona imatge”.

A més, Rubén Uría també va voler destacar el gran gest de l’equip, que va dedicar a Marcelino els gols i la victòria aconseguida davant els celestes. “L’arribada de Marcelino va ser molt emotiva perquè va abraçar a tots els futbolistes concentrats i es va veure la qualitat humana de tot aquest grup. A poc a poc anirem recuperant la normalitat, però ell està súper agraït als jugadors i tots els estaments. S’anirà incorporant de forma gradual, però ara és el moment d’estar prop de la seua mare, que li necessita”.

 

{mp4remote}https://www.villarrealcf.es/media/com_webplayer/Uriapostcelta_web.mp4{/mp4remote}
Compartir.