Rubén Peña es reinventa
Rubén Peña es reinventa
||||||

El defensa avilés va tornar a ser un dels jugadors més destacats davant el Real Valladolid, actuant des del lateral esquerre

El defensa avilés del Villarreal CF, Rubén Peña, va tornar a ser un dels jugadors més destacats durant el xoc davant el Real Valladolid. Actuant des del perfil esquerre, el ‘20’ groc va brillar en defensa i va oferir la seua millor versió en el pla ofensiu, realitzant un esforç superlatiu.

“Només intente fer-ho el millor per a l’equip. Sóc un jugador que sempre intenta donar-lo tot en el camp, tractar de sumar minuts i ajudar a l’equip”, va explicar el defensa groc després de l’empat en Pucela (1-1).

A més, Rubén Peña va ressaltar l’excel·lent segona meitat de l’equip groc, que va estar prop d’aconseguir la victòria en el José Zorrilla: “La sensació ha sigut molt bona. Hem sigut molt superiors en la segona part. Ells es van tancar arrere i nosaltres vam anar pels tres punts. Cal valorar el punt, perquè estem veient que LaLiga està molt igualada i és molt difícil guanyar fora de casa. Els rivals són molt forts i ens obliguen a donar la millor versió de nosaltres mateixos”.

Finalment, el polivalent lateral del Submarí va subratllar la importància d’aconseguir la victòria en el pròxim compromís de lliga davant el Levante UD (dissabte, 18.30 hores): “És un partit molt important. Amb el suport de la nostra afició, hem d’anar pels tres punts”.

Per veure les declaracions de Rubén Peña en sala de premsa només cal clicar en la pestanya de vídeo situada sobre la fotografia principal.

Compartir.