skip to content
#Roig25anys
#Roig25anys
||||||

L’actual president del Villarreal CF va arribar al club el 15 de maig de 1997

Hui, 15 de maig del 2022, es compleixen 25 anys d’un fet històric per al Villarreal CF. Fernando Roig va assumir la presidència del club a mitjan maig de 1997 i des de llavors el club no ha parat de créixer.. L’acord es va fer públic el 15 de maig de 1997 en el Restaurant Avinguda 41 amb la presència de Fernando Roig i de l’en aquells dies president del club, Pascual Font de Mora.

Amb Fernando Roig al comandament, el Villarreal ha aconseguit la major fita de la seua història amb la consecució del títol de la UEFA Europa League de la temporada passada. A més, amb el president al capdavant del projecte, el Submarí ha sigut capaç d’aconseguir dos semifinals de la UEFA Champions League i consolidar-se en Primera Divisió. Comptant la pròxima temporada, el Villarreal CF acumularà 23 temporades en Primera Divisió.

Uns altres dels èxits collits pel Villarreal amb Fernando Roig com a president són el subcampionat de Lliga en la temporada 2007/2008, les semifinals de la Copa de la UEFA en la 2003/2004, les semifinals de la UEFA Europa League en les temporades 2010/2011 i 2015/2016 o les semifinals aconseguides de la Copa del Rei en la campanya 2014/2015.

A més, cal comptabilitzar tres ascensos a la màxima categoria del futbol espanyol. Roig va agafar les regnes del club com a màxim accionista al maig de 1997 i va augurar un futur molt ambiciós, en el qual tenia la intenció de pujar a l’equip “a dos anys vista” a la màxima categoria del futbol espanyol. El president es va avançar a la seua promesa i, en la primera temporada al comandament de l’entitat, va aconseguir fer història. El Villarreal CF va aconseguir l’ascens a la Primera Divisió i va deslligar l’alegria de tota la ciutat.

Amb el pas dels anys, tant l’equip com el club han anat creixent amb passes de gegant. Actualment, el Villarreal CF compta amb dues Ciutats Esportives i l’Estadi de la Ceràmica, que viurà una nova transformació en breu.

De tots els màxims mandataris que dirigeixen els clubs de LaLiga, Fernando Roig és el que porta més temps en el càrrec. Gràcies, presi.

Compartir.