“Seran unes instal·lacions magnífiques”
“Seran unes instal·lacions magnífiques”
ACF FOTOGRAFÍA

El president del Villarreal CF, Fernando Roig, destaca que entre 800 i 1.000 xiquets les utilitzaran

El president del Villarreal CF, Fernando Roig, es va mostrar “molt satisfet” després de la signatura del conveni per a la construcció de la nova Ciutat Esportiva. “Estem molt contents amb aquest projecte, que venim planejant des de fa molt temps. Creiem que aquesta nova Ciutat Esportiva permetrà que entre 800 i 1.000 xiquets de la província puguen jugar al futbol en unes instal·lacions magnífiques”, va assegurar Roig en roda de premsa.

Per al màxim dirigent groc, que més xiquets puguen formar-se en les millors condicions també repercutirà en el planter del club: “Tenint en compte que en la nostra actual Ciutat Esportiva ja hi ha 1.000 xiquets que practiquen el futbol podrem duplicar aquesta quantitat. Així potenciarem el nostre planter”.

El president també va voler destacar l’accessibilitat que tindran les noves instal·lacions, que estaran situades en la partida dels antics camps federatius de Vila-real, al costat de la Nacional 340: “La nova Ciutat Esportiva comptarà amb una gran infraestructura i gaudirà de molt bons accessos, per la qual cosa tot seran facilitats per a tots aquells que la utilitzen”.

Per a finalitzar, Roig va expressar el seu desig que les obres estiguen concloses com més prompte millor: “La nostra idea és que puguem estrenar-la durant el pròxim estiu i així que estiga preparada per a l’inici de la temporada que ve”.

José Benlloch: “Vila-real es converteix així en una referència del futbol”

Per la seua banda, l’alcalde de Vila-real, José Benlloch, va ressaltar la importància de la construcció de la nova Ciutat Esportiva per a la ciutat. “Estem molt agraïts al Villarreal CF per l’esforç que està realitzant amb la construcció de la nova Ciutat Esportiva a causa del creixement que açò representa per a la ciutat”, va comentar.

Benlloch es va mostrar entusiasmat, ja que segons ell “Vila-real vol ser identificada com la ciutat de la salut i l’esport”. Per açò, l’alcalde va detallar que “per part municipal es va a construir també una altra Ciutat Esportiva que limitarà amb l’actual del Villarreal CF, ja que és molt important tractar de compenetrar la iniciativa pública amb la privada i així afavorir el creixement de Vila-real i de la província”.

Finalment, José Benlloch va asseverar que la ciutat serà un referent: “Vila-real es converteix així en una referència del futbol. Dubte molt que en Europa tinga una altra població de 50.000 habitants amb 15 camps de futbol com hi haurà a Vila-real”.

 

Compartir.