skip to content
Roig: “Serà un gran espectacle i un bonic homenatge”
Roig: “Serà un gran espectacle i un bonic homenatge”

El Partido de las Leyendas es celebrarà el dissabte 25 de març, a partir de les 17.30h, en l’Estadio de la Cerámica

El Villarreal CF ha presentat El Partido de las Leyendas, un matx commemoratiu entre els futbolistes més emblemàtics del Submarí i Leyendas España, que es jugarà el dissabte 25 de març en l’Estadio de la Cerámica i donarà principi a partir de les 17.30 hores amb un especial homenatge als exfutbolistes que han defensat els colors i l’escut del Villarreal CF.

L’acte de presentació, celebrat en el Teatre Tagoba de Vila-real, ha comptat amb la participació del president Fernando Roig, l’alcalde José Benlloch i els exfutbolistes Bruno Soriano, Marcos Senna i Adriano García, així com Fernando Giner, president de Leyendas España.

presi2

“Tenim ganes de poder gaudir d’alguns dels nostres millors exfutbolistes. Serà un gran espectacle i un bonic homenatge. Volem passar-ho bé i que l’afició també ho faça”

Fernando Roig, president del Villarreal CF

El president del Villarreal, Fernando Roig, s’ha mostrat il·lusionat per la celebració d’aquest partit tan especial: “Tenim ganes de poder gaudir d’alguns dels nostres millors exfutbolistes. Serà un gran espectacle i un bonic homenatge. Volem passar-ho bé i que l’afició també ho faça”.

Els excapitans grocs Bruno Soriano i Marcos Senna també s’han pronunciat sobre aquesta cita tan bonica. “És una oportunitat única. Em fa molta il·lusió entrar en el vestuari una vegada més, tornar a vestir la samarreta del Villarreal i serà un dia especial per a mi i per a tots”, va assenyalar l’exjugador d’Artana. Per part seua, Marcos Senna es mostra expectant i ja es prepara per a aquest compromís. “Estic entrenant una mica per a estar en forma i poder jugar. Com a mínim vull eixir bé a la foto”, va fer broma l’hispà-brasiler.

El president de Leyendas España, Fernando Giner, ha destacat la importància dels records durant la celebració d’un centenari: “És molt bonic recordar partits i honrar a exfutbolistes d’altres èpoques. És un orgull i un sentit de pertinença enorme per als seus exjugadors”.

Finalment, l’alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha volgut agrair i retre homenatge a tots els que han construït el club durant els seus 100 anys d’història: “El Villarreal es coneix a tot el món i és un ambaixador espectacular per a la província. Transmetre els valors és molt important i hem de ser agraïts als qui ha fet possible tot el que hem construït junts. Aquest partit i la festa del centenari és un homenatge a tots”.

Compartir.