skip to content
Roig: “Lluitarem per entrar a Europa”
Roig: “Lluitarem per entrar a Europa”

HOYOYO

El president del Villarreal celebra els 41 punts i posa el focus en disputar competició continental

El president del Villarreal CF, Fernando Roig, ha comparegut davant els mitjans de comunicació a la ‘Alfombra Roja’ de la Gala Nacional de l’Esport 2018, on ha valorat l’actualitat del club groc: “Hem aconseguit l’objectiu de la permanència. Davant el Getafe CF, vam aconseguir la xifra de 41 punts, que pràcticament garanteix que l’any que ve tornarem a estar a Primera Divisió. Ara tractarem de tornar a estar a Europa. Si no pot ser a la Champions League, que cada any és més complicat, que siga a Europa League”.

D’altra banda, el màxim mandatari de l’entitat groga va ressaltar l’exhibició de Sergio Asenjo en el triomf del Submarí davant el Getafe CF: “Ahir vam aconseguir una victòria molt important gràcies a l’actuació d’Asenjo, que va aturar dos penals, que van servir per portar-nos els tres punts”.

Pel president del Villarreal CF, ser amfitrió d’un esdeveniment esportiu de la magnitud de la Gala Nacional de l’Esport és “tot un orgull”. “Estem molt orgullosos de portar als millors esportistes nacionals a Castelló. I que, de passada, també coneguen a la resta del país la gran feina que fan els esportistes castellonencs”, ha explicat.

Així mateix, el president del club groc va exalçar el reconeixement de l’Alta Distinció de la Província atorgat per la Diputació de Castelló al Villarreal CF: “És un important reconeixement a la trajectòria del Villarreal CF, que porta 18 anys competint a Primera Divisió i almenys, 14 d’ells a Europa, lluint amb orgull el nom de Castelló per tot el món. Està bé que es reconega la nostra tasca com a ambaixadors, perquè la província de Castelló siga cada vegada més important”.

Finalment, Fernando Roig va condemnar qualsevol tipus de violència en el món del futbol: “La violència s’ha de tallar d’arrel en el futbol. Els clubs tenen una gran responsabilitat i hem d’actuar en aquest sentit, frenant qualsevol tipus de grups extremistes. El futbol és per divertir-se i animar el teu equip. No per fer política. Hem d’eradicar la violència del tot. Hi ha molta feina per davant”.

Compartir.