skip to content
Roig: “La final serà una gran festa per al Villarreal”
Roig: “La final serà una gran festa per al Villarreal”
||||||

El president ha destacat que el club farà un esforç perquè els màxims ‘groguets’ possibles puguen assistir a la final a Gdansk (26 de maig)

El president del Villarreal CF, Fernando Roig, ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació per a valorar la classificació per a la final de la UEFA Europa League, que se celebrarà el dimecres 26 de maig a Gdansk (Polònia). A més, el mandatari groc ha anunciat el pla de viatge que ha organitzat el club perquè els abonats ‘groguets’ puguen presenciar en viu i en directe la històrica cita per al Submarí.

“Ens veurem a Polònia. És una realitat. Felicite els jugadors, exjugadors, aficionats, periodistes que ens segueixen i a la gent del club. És un assoliment de tots”, ha assenyalat Roig al començament de la roda de premsa.

El president ‘groguet’ s’ha mostrat tremendament orgullós per haver aconseguit la primera final de la història per al Villarreal CF: “Representarem al futbol espanyol en una final europea. És una gran satisfacció per a tots els ‘groguets’. Un somni complit. Cal gaudir de la final i de tot el que l’envolta fins que arribe el gran dia”.

Així mateix, Fernando Roig ha assegurat que l’entitat farà un gran esforç perquè puguen assistir el major nombre de seguidors possible: “Volem que vagen quants més millor. Ens han donat 2.000 entrades, però ja hem contactat amb la Real Federación Española de Fútbol perquè ens ajude a aconseguir algunes més”.

Finalment, el president ha destacat que la final serà tota una festa ‘grogueta’: “Volem que l’afició estiga il·lusionada i vulga vindre. Farem un esforç per donar facilitats perquè els nostres abonats ens puguen acompanyar. És la nostra primera final i volem que siga una gran festa per al Villarreal. Ho prepararem tot i animem a la gent al fet que s’apunte i puga gaudir-la amb nosaltres”.

Compartir.