skip to content
Roig: “L’afició és clau per a seguir creixent”
Roig: “L’afició és clau per a seguir creixent”

HOYOYO

El president destaca el paper “fonamental” dels seguidors groguets en la Gala d’Abonaments 18-19

Un paper fonamental. El president del Villarreal, Fernando Roig, va destacar hui en la gala de presentació de la Campanya d’Abonaments 18-19 que els aficionats del club són una part clau perquè l’equip seguisca creixent tal com ha fet en les últimes temporades. “En un club és molt important la gestió esportiva, econòmica i, per descomptat, també social, ja que el creixement d’un club està lligat també a la seua massa d’aficionats. Estic molt agraït i orgullós de la gent que tenim i espere que seguisquen recolzant-nos cada vegada més”, va explicar el mandatari del club groc.

Per a Roig, el club segueix avançant en la seua aposta pels aficionats, als quals ha tornat a recolzar amb la creació de la nova Graderia d’Animació. “Enguany rebérem moltes peticions per a fer una graderia animació en l’estadi i anem a fer-la, perquè hi haja gent que vulga animar a l’equip i contribuïsca a generar un bon ambient en el camp, sempre animant al nostre equip, dins del respecte i l’esportivitat”.

Una gran temporada 17-18

El president també va repassar la temporada que acaba d’acabar, que va qualificar com a “grandíssima”. Així, segons va explicar Roig: “Vam tenir contratemps i ens vam saber sobreposar. No és fàcil estar sempre barallant a dalt i ho hem tornat a aconseguir amb un entrenador de la casa i molts jugadors que han passat per la pedrera. Amb aquesta cinquena plaça, ja són 15 participacions europees en 19 temporades en Primera Divisió. Com sempre dic, farem un equip millor que l’any passat i pitjor que el que ve. Ja hem portat a Toko Ekambi, Gerard Moreno i, si es recupera -que esperem que sí-, explicarem també amb Santi Cazorla”.

Abonaments 18-19: #UnColorUnSentiment

El mandatari del Submarí també va repassar #UnColorUnSentiment, la nova campanya d’abonaments 18-19 del Villarreal. Roig va insistir, com en altres anys, que el club mantindrà la seua aposta per premiar la fidelitat, una iniciativa que ha donat els seus fruits. “En quatre temporades hem doblat l’assistència de l’estadi, passant d’un 43 a un 83 per cent d’ocupació. És una iniciativa que va iniciar el Villarreal i molts clubs de LaLiga han imitat, la qual cosa demostra que hem sigut pioners. Amb l’abonament, com sempre, totes les competicions incloses i els preus més econòmics de la Lliga espanyola”. 

Benvingut, Gerard!

Per a finalitzar, Fernando Roig va repassar l’última incorporació del Submarí, que ha fitxat al davanter Gerard Moreno per a les pròximes cinc temporades. “És un grandíssim fitxatge d’un jugador que ja va estar amb nosaltres i va jugar en la nostra pedrera, aconseguint marcar en totes les categories en les quals ha jugat. Estem molt, molt contents de tenir de nou a Gerard en el Villarreal, un jugador treballador i humil i que s’adaptarà perfectament a l’equip”, va sentenciar, abans de donar pas al punta català, que va ser la gran sorpresa de la nit en presentar-se a la seua afició sense ser anunciat prèviament.

Compartir.