Roig: “Estic orgullós de l’afició”
Roig: “Estic orgullós de l’afició”
VILLARREAL CF

El president agraeix a l’afició el seu enorme esforç per animar davant del Sevilla

El president del Villarreal CF, Fernando Roig, es va desfer en elogis cap a l’afició del Submarí, que es va desplaçar en massa fins a Sevilla per animar els grocs en el partit de tornada de vuitens de final de la UEFA Europa League. Una autèntica pallissa per carretera, ja que molts d’aquests 2.000 seguidors van viatjar en 30 autobusos. “Només puc felicitar i donar les gràcies a les 2.000 persones que s’han fet 1.800 quilòmetres per carretera i han vingut a Sevilla per estar amb l’equip. Només tenim paraules d’elogi i agraïment. Seguim creant afició i creixent i és per estar orgullosos i satisfets de la nostra afició. Malgrat un mal resultat a l’anada, els seguidors han fet un gran esforç per estar al costat de l’equip”, ha comentat.

Això sí, el màxim mandatari groc va enviar un missatge d’ànim a l’afició: “Al Villarreal alguna vegada ens tocarà, cada vegada estem més a prop d’aconseguir alguna cosa important”.

Quant a l’anàlisi del partit al Pizjuán, Roig va aclarir que no era senzill remuntar el resultat de l’anada: “Ha estat una llàstima vindre amb el 1-3de l’anada. Hem fet un bon partit, donant la cara en tot moment, però estava molt difícil i no ha pogut ser. Era complicat donar-li la volta a l’eliminatòria i és una llàstima que ens haguem enfrontat dos equips espanyols”.

Ara, Roig assegura que s’han de centrar en la Lliga per tal d’acabar el més amunt possible: “Diumenge tenim una nova revenja davant el Sevilla. Cal recuperar-se, perquè el partit del Madrigal és important. A la Lliga estem entre el cinquè i sisè lloc i ara hem de ser ambiciosos sense renunciar a res. Volem quedar el més amunt possible”.

Compartir.