Roig: “Estic orgullós del viscut en aquestes dues dècades”
Roig: “Estic orgullós del viscut en aquestes dues dècades”
||||||

El president del Villarreal CF lloa la trajectòria del club en la presentació de l’exposició fotogràfica ‘Villarreal CF, 20 anys en Primera’ realitzada per l’Agència EFE

El president del Villarreal CF, Fernando Roig, ha assegurat que la trajectòria del club durant els 20 anys que acumula en Primera és digna de destacar. El mandatari groc es va mostrar orgullós del viscut durant aquestes dues últimes dècades durant la presentació de l’exposició fotogràfica ‘Villarreal CF, 20 anys en Primera’ realitzada per l’Agència EFE: “En aquestes últimes dues dècades ens hem assentat amb força en l’elit a base de molt d’esforç i treball. Estic orgullós del que hem viscut. Amb el suport de tots, esperem poder continuar creixent i continuar fent història”.

Fernando Roig va lloar el creixement experimentat pel club: “Estem dins dels 20 millors equips de la història en Primera. Tenim unes instal·lacions magnifiques amb un estadi segur i còmode, així com dues ciutats esportives. A més, estic molt orgullós ja que la pedrera és el motor del club. La meitat de jugadors de la primera plantilla ha passat per les categories inferiors”.

Per part seua, el mandatari groc ha reconegut que, amb la perspectiva que atorga el pas del temps, es valora encara més tot l’aconseguit pel Villarreal CF en aquests 20 anys en l’elit: “És molt bonic rememorar tants moments únics. Hem aconseguit grans coses i ara, que ha passat cert de temps d’alguna d’elles, els atribueixes encara més mèrit i importància”.

El futur es presenta apassionant. “Ahir a Sevilla vam aconseguir la victòria número 300 en Primera. Un nombre rodó que no és fàcil d’aconseguir. De fet, som un dels huit equips que compten amb més victòries que derrotes en l’històric de Primera. Aquest és el camí a seguir. Ens queden moltes alegries per viure”, va concloure Fernando Roig.

Compartir.