skip to content
Roig: “Estic molt il·lusionat amb l’equip”
Roig: “Estic molt il·lusionat amb l’equip”

ACF FOTOGRAFÍA

El president del Villarreal CF va transmetre la seva satisfacció

El president del Villarreal CF, Fernando Roig, va comparèixer ahir per a transmetre optimisme respecte al projecte del club. “Estic molt content i il·lusionat amb l’equip. A més un factor important és l’afició que sempre està ací per a animar al club. Enguany m’agradaria que El Madrigal s’omplira”.

A més, Fernando Roig també va voler demanar disculpes a tota l’afició del Levante després del malentès succeït mentre sonava l’himne de la Comunitat Valenciana abans del xoc davant el Levante. “El primer que vull fer és demanar disculpes a l’afició del Levante per l’actitud que hem tingut al principi. Alguns jugadors no coneixien l’himne de la nostra Comunitat i havien d’haver estat en actitud de respecte en comptes d’estar calfant. Com a president em sent veritablement malament quant a la forma en la qual ho hem fet i demane perdó”.

Finalment, el president també va tenir paraules d’agraïment als seus jugadors després d’haver finalitzat la trobada. “Encara falta algun jugador per venir, però tenim molt bon equip amb bona gent. A mi m’ha encantat que dos dels quals han marcat el gol siguen Sub-19. És per a estar contents i orgullosos encara que tot açò caldrà demostrar-ho en el primer partit de Liga”.

Compartir.