skip to content
Rodri: “A casa no es pot escapar ni un punt”
Rodri: “A casa no es pot escapar ni un punt”

ACF FOTOGRAFÍA

El migcampista madrileny del Villarreal B, ambiciós de cara al duel contra el Badalona

Rodri Hernández mira al futur amb optimisme i ambició. El migcampista madrileny del Villarreal B creu que el filial groc tornarà al camí del triomf molt aviat i espera que siga aquest dissabte davant el Badalona (17.00 hores). “Ja sabíem que a la segona volta es compliquen molt més les coses. Tots els rivals es reforcen i competeixen millor perquè ja et coneixen. Intentarem competir tots els partits al màxim”, ha afirmat.

El filial groc segueix líder del Grup III de Segona Divisió B. “Som optimistes i sabem que la dinàmica que estàvem portant fins ara era molt bona. Hem d’aprendre d’aquests últims partits de cara a la recta final. Cal canviar el xip i treure el millor de cadascú. Tots els equips et creen problemes. El Reus tampoc està guanyant perquè a poc a poc es va complicant”, ha comentat.

Segons Rodri, el Badalona serà un rival molt complicat: “El Badalona és un dels equips contra els que vam perdre a la primera volta. Tenim ganes de revenja. Hem de ser forts a casa, dominar el rival i ficar pressió. A casa no se’ns pot escapar ni un punt més. Sabem que el partit serà molt diferent al de la primera volta. Allà ens van guanyar en un camp petit amb un gol molt aviat. El Badalona és un equip molt intens i si igualem aquesta intensitat hem de ser superiors amb la nostra qualitat”.

Compartir.