Roberto Bautista renova el seu vincle amb el projecte Endavant
Roberto Bautista renova el seu vincle amb el projecte Endavant

El tennista castellonenc seguirà lligat al Villarreal CF a través del programa Endavant Esports

Roberto Bautista ha renovat un any més la seua vinculació amb Endavant Esports, el programa de mecenatge esportiu que s’enquadra dins del projecte Endavant i que inclou a un total de 31 clubs, 18 esportistes i 3 competicions de la província de Castelló.

“Estar lligat a un club com el Villarreal és un privilegi per a mi i, en l’any 2023, espere que tant el club com jo aconseguim molts èxits”, ha afirmat el tennista espanyol després de prolongar la seua vinculació en el projecte Endavant.

Endavant Esports, impuls i creixement per a l’esport provincial

La iniciativa, que va començar en 2004 amb el suport al medallista olímpic Pablo Herrera, compte en l’actualitat amb prop de 7.000 esportistes provincials de totes les edats i categories, que es beneficien d’aquest projecte de mecenatge esportiu.

L’esperit d’Endavant Esports és contribuir a l’impuls i el creixement de l’esport a la província de Castelló, com a part del compromís social que adquireix el club amb el seu entorn, tractant de retornar-li a la societat i a la província el suport que rep. El projecte consisteix en un suport econòmic i esportiu, ja que el club, a més de dotar de prestacions econòmiques als integrants del projecte, també posa a disposició els seus serveis mèdics, l’ús de les instal·lacions i tots els mitjans que estan al seu abast per a fomentar el desenvolupament dels esportistes vinculats al programa.

Compartir.