Reviu l’emoció amb els programes oficials!
Reviu l’emoció amb els programes oficials!
LALIGA

Els aficionats grocs poden recordar el trepidant partit davant la Real Sociedad

Els programes oficials del club, Villarreal CF TV i Villarreal CF Ràdio, repassaran hui tots els detalls de l’actualitat groga. El principal contingut dels programes serà l’emocionant victòria aconseguida ahir pel primer equip davant la Real Sociedad en un partit trepidant que es va decantar del costat groc gràcies a dos gols de Denis Suárez. Totes les claus de l’actualitat, els reportatges més exclusius i l’especial seguiment a l’afició, avui en els programes oficials del club.

La #CanteraGrogueta també tindrà el seu espai reservat, ja que el Juvenil A va superar folgadament al Conquense per 3-0 i acaba el 2015 com a líder del Grup VII de Divisió d’Honor.

Villarreal CF TV, a la web oficial i en les televisions locals

El programa s’emetrà hui a les 21.00 hores en Teve 4, a les 22.00 hores a Plana2 i en Televisión de Castellón Mediterráneo (TVCS) a les 23.55 hores. Ja aquest dimarts, el programa s’emetrà al Canal 56 a les 21.00 hores. Per descomptat també estarà disponible a la web oficial del Villarreal durant la setmana.

Villarreal CF Ràdio, a Ràdio Vox UJI (107.8 FM)

Els aficionats del club podran escoltar el programa oficial del Villarreal CF a Ràdio Vox UJI (107.8 FM), la ràdio de la Universitat Jaume I de Castelló. El programa s’emet els dilluns de 15.30 a 16.00 hores i els divendres de 14.00 a 15.00 hores.

horarios1

Compartir.