Retrobament d’herois
Retrobament d’herois

HOYOYO

La plantilla i cos tècnic del primer ascens del Villarreal CF a Primera, protagonistes a la Gala

Un merescut reconeixement. Els jugadors i cos tècnic que van aconseguir el somiat primer ascens del Villarreal CF a Primera Divisió en la temporada 1997/1998 han estat protagonistes de nou a la Gala de presentació de la Campanya d’Abonaments per a la pròxima campanya.

El club ha volgut homenatjar així als herois que van doblegar el Compostel·la en una emocionant promoció d’ascens que es va resoldre en el partit de tornada disputat al Multiusos de San Lázaro amb un inoblidable gol d’Alberto Saavedra (1-1). El partido d’anada, disputat a El Madrigal (hui en dia Estadi de la Ceràmica) va acabar amb 0-0 al marcador.

Els exjugadors i tècnics han gaudit aquest migdia d’un dinar de germanor al Restaurant Entrelínies de l’Estadi de la Ceràmica en què han pogut reviure anècdotes d’una campanya històrica per al Villarreal CF.

Ja a la Gala va arribar el torn de rebre un més que merescut reconeixement per part del club i dels centenars d’aficionats que poblaven l’Auditori de Vila-real. Després de la reproducció d’un emotiu vídeo de presentació en el qual es va poder reviure la tensió dels últims minuts a Santiago de Compostel·la, els jugadors van anar desfilant un a un per l’escenari amb les seues samarretes oficials personalitzades. Allà els esperava el president del Villarreal CF, Fernando Roig, que els va donar la benvinguda.

Una fotografia de grup amb les samarretes oficials va donar pas a una distesa taula rodona, moderada pel periodista de Ràdio Vila-real, Javi Mata, en què van participar Fernando Roig, José Antonio Irulegui, Alberto Saavedra, Robert Fernández, Andrés Palop i Aitor Arregi.

A l’acte van assistir els següents herois del primer ascens a la màxima categoria del futbol espanyol: José Antonio Irulegui, Andrés Palop, Alberto Saavedra, Andoni Lakabeg, Pascual Donat, Quique Medina, Pep Serer, Óscar Jornet, Sergio Frías, Aitor Arregi, Alexandre, Javi Prats, Javi Sanchis, José Vicente Soto, Àngel Luis, Robert Fernández, Nico Hernández, Iñaki Hurtado, Thomas Christiansen, Edu Ripollès i José Bollado.

A més, a la Gala també es va esmentar als jugadors i tècnics que no van poder assistir com Luis Pascual, Pedro Fernández Cuesta, Iván Parra, Carlos Arroyo, Goran Milojević, Faizulin, Edison Mafla, Fernando Arnau, Salvador Jarque, Paco Salillas i Enrique Basauri. Finalment, cal destacar que hi va haver un record molt especial per a Antonio Díaz i Pasqualet.

#20AnysDUnSomni

Compartir.