Resum dels internacionals del Villarreal CF
||||||

Toko Ekambi va ser titular en el debut amb victòria del Camerun davant Guinea Bissau a la Copa d’Àfrica

Toko Ekambi va ser titular i va jugar 68 minuts en la victòria del Camerun davant Guinea Bissau per 2-0. El davanter franco-camerunès va debutar així amb triomf en la present edició de la Copa d’Àfrica.

Per la seua banda, el jove Samuel Chukwueze va eixir com a revulsiu en el triomf de la Selecció Nigeriana davant Guinea Conakri per 1-0. L’atacant ‘groguet’ va ingressar al terreny de joc en el minut 78 de partit.

En l’Europeu Sub-21, la Selecció Espanyola d’Alfonso Pedraza va aconseguir la classificació per a la final del campionat després de superar a França per 4-1. L’extrem cordovès no va comptar amb minuts en el triomf de ‘La Rojita’, que jugarà aquest diumenge a Alemanya a la final del torneig.

A més, el defensa del Villarreal CF Ramiro Funes Mori disputarà aquesta nit, a les 21.00h, amb l’Argentina als quarts de final de la Copa Ámerica davant Veneçuela.