“Respectem al màxim a l’Athletic”
“Respectem al màxim a l’Athletic”

ACF FOTOGRAFÍA

Marcelino destaca que, malgrat la seua irregularitat, els blanc-i-rojos “són un equip molt incòmode”

Cautela i concentració màxima. L’entrenador del Villarreal, Marcelino García Toral, va explicar hui en roda de premsa que l’Athletic, pròxim rival del Submarí (demà dissabte, 20.00 hores, El Madrigal) és un equip que exigirà un alt nivell d’exigència als grocs, que reben a un històric amb moltíssim respecte. “Hem de centrar-nos en la Lliga que és el prioritari contra un rival al que respectem moltíssim. Creiem que té un potencial molt per sobre del que dicta la classificació, molt bons futbolistes i capaç de sorprendre a qualsevol, no té regularitat, però va tenir una ratxa excel·lent i en qualsevol moment pot tornar a tenir una altra ratxa. Té molt bon potencial, un equip que ataca, que exigeix tenir un ritme molt alt, prendre decisions de forma continuada, et pressiona, obliga, incomoda, manté ritme alt de joc, però els resultats no li ixen. Tenim màxim respecte i haurem de fer un gran partit. Si guanyem a l’Athletic li traurem 16 punts en la classificació i per a després llevar-nos-ho hauríem de fer-ho molt mal i ells extraordinàriament bé, tenint uns números normals seria molt difícil i molt molt important”.

A més, l’asturià va destacar que els dos partits de casa davant Athletic i Getafe (Copa del Rei) són fonamentals per a les aspiracions del Submarí, per la qual cosa buscarà l’equilibri en les alineacions. “Per a aquest partit ho tinc clar en defensa i davantera, tenim un altre partit dimecres i cal repartir esforços, una vegada ací volem arribar a semifinals, respectem al màxim al Getafe, però volem traure els dos partits de casa. La sanció de Musacchio ens fa pensar que no estarà per al dimecres i haurem de valorar el seu nivell de recuperació després de molts mesos de jugar, pel que jugarà el següent partit de Lliga. El repartiment de minuts està eixint ben perquè demostra que tenim extraordinaris futbolistes que tenen màxim compromís amb aquest club i màxima ambició possible, açò ens dóna totals garanties i per açò fem tants canvis perquè els veiem entrenar, veiem la seua actitud”.

En un aspecte més general, el tècnic del Villarreal també va parlar de la trajectòria d’aquesta temporada. Per a Marcelino, l’equip viu el present amb il·lusió, si bé és clau ser prudent de cara al futur. “No sé on està el límit, depèn de molts factors. Hi ha un interrogant, que és quin serà la resposta amb tant nivell competitiu. No ho sabem, no sabem si tindrem lesions, no sabem si saturarem a nivell mental o seguirem amb aquest grau d’actitud o ambició. Hem de gaudir del present, el passat ens va fer gaudir i ens fa pensar que tenim unes bases sòlides de ser un equip competitiu. Una jornada després d’una altra, l’equip està en progressió. No trobem rivals que ens superen amb facilitat”.

Compartir.