Respecte i motivació davant un repte majúscul
Respecte i motivació davant un repte majúscul
||||||

Unai Emery ha destacat que el Villarreal buscarà la victòria davant el GNK Dinamo Zagreb per a segellar el passe a semifinals

L’entrenador del Villarreal, Unai Emery ha comparegut davant els mitjans de comunicació per a analitzar la prèvia del partit davant el GNK Dinamo Zagreb corresponent a la volta de quarts de final de la UEFA Europa League que se celebrarà en l’Estadi de la Ceràmica (dijous, 21.00 hores).

El tècnic groc ha assegurat que el conjunt ‘groguet’ afronta la trobada des del respecte, però amb la màxima motivació: “Volem tornar a fer un partit tan bo com en l’anada. No volem que ens sorprenguen. Per a nosaltres, l’Europa League és una competició molt important i que respectem molt. Per això, volem traure la nostra millor versió per a poder estar en semifinals”.

Malgrat la victòria del partit d’anada, Emery advoca per no especular amb el resultat i collir un nou triomf que permeta segellar la classificació a la següent eliminatòria: “En el partit d’anada, aconseguim un resultat favorable, però és insuficient davant un rival que atresora molt talent. Respectem molt al rival. Buscarem donar-li continuïtat al partit d’anada, millorar uns certs aspectes i aconseguir un resultat que ens permeta augmentar la renda que tenim per a poder estar en semifinals”.

El repte no serà fàcil. Tal com assenyala el tècnic groc, el Dinamo Zagreb és un rival que combina talent, experiència i capacitat competitiva: “És un equip que a penes ha perdut en aquesta competició. Té jugadors ràpids, amb experiència internacional i diversos joves amb molta qualitat. És un equip molt alegre en el joc i que maneja amb solvència diversos registres. Hem de contrarestar les seues fortaleses. Per a això, hem de ser forts a pilota parada, evitar que ens contragolpeen i mantindre les línies juntes per a impedir que arriben a la nostra porteria”.

Compartir.